Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 E, e eluwina, tak każdy dzień się mój zaczyna.. +++ Jak już się konto zrobiło, wypadałoby się przywitać... Więc.. siemanko! Z tej strony bardzo miły, inteligentny, przystojny, wysortowany i takie tam dalej ohh i ahh Sarkazm, ironia i dystans do siebie - coś co mi towarzyszy na każdym kroku, więc bez brania wszystkiego do siebie.. please. Kilka osób kojarzę z tego co po pierwszych przeglądach widziałem. +++ Tak na poważnie.. Mam na imię Mateusz (tak, tak.. wajchę przełóż), koczuję sobie w Warszawie i mam w dowodzie wbite 23 lata. Niektórzy twierdzą, że umysłowo i mentalnie mniej - inni mówią wręcz odwrotnie. Cóż.. ile ludzi tyle opinii. Jeszcze kawaler, a co życie przyniesie to się zobaczy Zainteresowania, hm.. gotowanie oczywiście, bo kto nie lubi dobrze zjeść Co więcej to siłownia i wyżywanie się na worku... na więcej średnio pozwala czas, oczywiście pomijając sytuację. Z wykształcenia i pasji pichcę sobie na kuchni i podobno nie wychodzi mi to tragicznie Droga nie była łatwa, ale chwaląc się wylądowałem w największej restaurejszyn w stolicy. "Nie poddawaj się i zawsze rób to, co kochasz" - każdemu tego życzę. Oczywiście grywam sobie na komputerku oczywiście... CS:GO - CS 1.6 - GTA V - Pummel - Uno - CoD Warzone Jak ktoś chce to śmiało pisać. +++ Peace, yo. 420. 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 siema Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Aniaa Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Witam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik SuRPeX Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Heloł, miło Cie widzieć _SuRPeX Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Siemano Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Hej Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Kwietnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik OLD_FUCKER Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Witaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik NICKPLAYERPRO Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Witaj,wpadaj na deathrun! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Cześć, wpadaj na arenki #3 csgo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 eloszka Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justynkaa Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 elo Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 siema przyszły niedoszły xDDDD 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Heej Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Eluwa eluwina Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik przywitany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi