Użytkownik SkelennnJasiuYoungCarrot Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Imię: Gracjan 2.Twój nick na serwerze: Skelennn(jasiu)YoungCarrot*smurf 3. Aktualny wiek: 17 4. Czas spędzony na serwerze: 21h lecz mam to na dwóch kontach bo często gram na swoim głównym koncie i na smerfie i mylą mi się one i na jednym i na drugim gram na serwerze, ale spokojnie na tym moim głównym naprawde nie wiele mi brakuje i na spokojnie do jutra to nabije na jednym koncie 5. W jakich godzinach grasz?: 10-13 22-1 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 6/10 lecz muszę sobie je lekko przypomnieć i napewno będzie dużo lepiej 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: TAK na wielu serwerach 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Tak (ponieważ trochę się uniosłem ale był to MUTE lecz bardzo żałuję i nie powtarzam już tego błędu) 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Nagrywam na YT mam ponad 3000 tyś wyświetleń pod filmami oraz 15k subów mogę co jakiś czas robić live z serwera.Często gram na serwerze jestem rozpoznawalny przez innych i nie mam z nikim sprzeczek, Umiem wytłumaczyć innym swoje błędy oraz upomnieć ich. Jestem pomocny, sprawiedliwy w werdyktach, ogólnie bardzo dużo czasu poświęcam na CS razem na wszystkich kontach mam naliczone już ponad 8000 godzin a moja ranga to SUPREME.Widze że często na serwerze brakuje adminów a widzą że cheaterów jest mnóstwo z pewnością pomogę w oczyszczaniu toksycznej oraz nieuczciwej społeczności tego serwera. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/lecebokiemtako oraz http://steamcommunity.com/id/jasiuv2pro 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:540084458 oraz STEAM_0:1:542596060 Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez SkelennnJasiuYoungCarrot Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rzotkieweczka Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 +wiek +godziny -znajmość SM(ale myśle że inni admini pomogą i bedzie git) +widzę go na serwerze rozpoznawalny przez graczy +doświadczenie jako admin +Doświadczenie w cs Jestem na TAK(tylko trochę mniej smieszkowania) Pozdrawaim: Rzodkieweczka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xmortyx05 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 +wiek +godziny -znajmość SM ale się nauczysz +znam go często bywa na serwerze +doświadczenie jako admin +Doświadczenie w cs 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 - znajomość SM - kultura i zachowanie na serwerze + wiek + ładnie napisane podanie Jestem obojetny Pozdrawiam Jasik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Jestem na Tak +wiek +godziny +rozpoznawalny na serwerze SM mam nadzieję że sobie przypomnisz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 +ładnie napisane podanie +doświadczenie jako admin Jestem na TAK Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Podanie będzie przyjęte jak wyślesz w odpowiedzi czy edytujesz podanie bo nie możesz mieć admina na 2 kontach wybierz 1 najlepiej główne Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkelennnJasiuYoungCarrot Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 15 godzin temu, PJETRAS napisał: Podanie będzie przyjęte jak wyślesz w odpowiedzi czy edytujesz podanie bo nie możesz mieć admina na 2 kontach wybierz 1 najlepiej główne Postanowiłem że kupię konto też z prime na którym nie będę toxic na MMach więc vaca na pewno nie dostanę godziny sobie wbije od nowa to myślę nie będzie problemem i najlepiej jak bym tutaj dostał z góry dziękuję a ja biorę się za wbijanie godzin. http://steamcommunity.com/id/YoungCarrotCarry , 76561198336089922 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi