Użytkownik Gr00bY Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 1. Imię: Grzegorz 2. Twój nick na serwerze: Gr00bY 3. Aktualny wiek: 16 4.Czas spędzony na serwerze: na tym koncie: ok.12 godzin, a na koncie, które mi oskamowali było coś ok.11 5. W jakich godzinach grasz: 7 – 2 w nocy, jakoś tak 6. Znajomość SourceModa: tak znam wszystkie komendy, ponieważ byłem adminem na niejednym serwerze. 7. Czy posiadałeś już kiedyś admina: Tak, na nie jednym serwerze 8. Czy byłeś kiedyś karany na StrefieSkilla; Nigdy 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać te funkcję? 1. Pełna kultura pracy na serwerach, na których byłem adminem, 2. Sporo grałem na tamtym koncie na tym serwerze i na tym też sporo gram, lubię tu grać i jestem rozpoznawalny na tym serwie przez stałych graczy. 3. Zawsze mocno angażuje się w to co robię, 4. Gram praktycznie 24/7 z tego najwięcej na serwerach więc myślę, że tak aktywny i doświadczony w fachu admin przydałby się wam. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198376084168/ 12. Twój Steam ID: 0:0:207909220 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rzotkieweczka Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 +wiek +ładnie napisane pytanie -godziny (nie mam pewnosci co do tego ukradzionego konta) +znajomosc SM +widzę cie na serwerze, kultura na wysokim poziomie jestem na TAK 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 powiem ci tak, co do tych godzin, nadrabiam na tym koncie już te godziny już mam ok.14 więc powoli powoli i się uzbiera. Dzięki, że jesteś na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkelennnJasiuYoungCarrot Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 -Czas spędzony na serwerze (wymagane 20, nikt nie jest w stanie zweryfikować czy miałeś na tamtym koncie 11h) + SM - Nie widzę cię na serwerze -Mały staż (w 3-4 lata i 750 godzin... bez przesady nie pisz bzdur że siedzisz 24/7 na serwerach, jedyne co to w 2 tygodniach teraz masz dużo godzin) Jestem na NIE. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rzotkieweczka Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @ Gr00bY mozesz dac link do tego 'skradzionego' profliu steam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zaczekaj poszukam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 30 minut temu, SkelennnJasiuYoungCarrot napisał: -Czas spędzony na serwerze (wymagane 20, nikt nie jest w stanie zweryfikować czy miałeś na tamtym koncie 11h) + SM - Nie widzę cię na serwerze -Mały staż (w 3-4 lata i 750 godzin... bez przesady nie pisz bzdur że siedzisz 24/7 na serwerach, jedyne co to w 2 tygodniach teraz masz dużo godzin) Jestem na NIE. Owszem konto 3 lata stażu, jednak nie miałem możliwości zbytniej grać przez rok, ponieważ miałem bardzo słaby komputer, teraz nadrabiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 31 minut temu, Rzotkieweczka napisał: @ Gr00bY mozesz dac link do tego 'skradzionego' profliu steam Kiedyś tamto konto nazywało się IzAcZeK_KoZaCzEk teraz nie mam pojęcia ale nadrabiam już na tym już za dwa dni będzie 20. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 W dniu 26.04.2020 o 18:42, Rzotkieweczka napisał: +wiek +ładnie napisane pytanie -godziny (nie mam pewnosci co do tego ukradzionego konta) +znajomosc SM +widzę cie na serwerze, kultura na wysokim poziomie jestem na TAK Tka jak obiecywałem dobiłem godziny na głównym profilu. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 5 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi