Użytkownik LiseKK Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Grałem sobie ostatnio na serwerze only AWP. Postanowłem że zakupie vipa bo double jump jest broken fest. W grze po wpisanu komendy !vip jak i na bannerze na strone sklepgo.strefaskilla.pl jest napisane ze opcja przelewu jest dostępna. Kiedy jednak próbowałem zasilić mój portfel środkami okazało się, że opcja przelewu jest nie dostępna. Prosił bym o wyjaśnienie w tej sprawie. biblethump Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Nie wiem a który serwer dokładnie chodzi. @ Trivor @ DizZy Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Takie są metody : Metoda Doładowania SMS PayPal PaySafeCard Jak Ci nie działa przelewem to napisz na pw do Trivora Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi