Użytkownik Profesorek Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Nick: Profesorek ?! Imię: Marcin Wiek: 15 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: zależy od dnia myślę że około kilku godzin dziennie Opisz siebie: Mam na imię Marcin, uczęszczam do klasy 8. Interesuję się piłką nożna oraz grami na komputer. Gram w klubie Sokół Rakoniewice na pozycji goalkeeper. Mieszkam w województwie Wielkopolskim w okolicach Poznania. Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego akurat chciał bym zostać redaktorem ponieważ zacząłem dziennie dodawać posty o ciekawostkach albo top 5. Jestem aktywny na forum oraz przydadzą się zawsze jakieś ręce do pomocy Doświadczenie: Myślę że wystarczające Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10 Przykładowy wywiad/artykuł: Kontakt: W strefie Redakcji są 3 ciekawostki/top 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) 1 kwietnia już był, spóźniłeś się... bo uznaję to podanie jako żart. - Twoje prace to zwykłe plagiaty (kopiuj/wklej) bez inwencji własnej - Podanie powinno być bardziej rozbudowane, oraz wklejone linki do "prac". Jeśli nawet tego Ci się nie chce.. to wątpię w jakiekolwiek ciekawe artykuły. - "Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10" - takie krótkie podanie, a interpunkcja czy składnia zdań leży :v Głos oczywiście na NIE. Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez fluxx Literówka mnie drażniła XD 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik avix Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Na NIE. - Interpunkcja na poziomie 8/10? Zwykła kpina, na podstawie tego podania jestem w stanie ocenić na max. 3/10. - Prace które podałeś jako "Przykładową pracę", nie zachęcają, w mojej opinii wręcz odrzucają... - Podanie nie godne redaktora. Gramatyka, interpunkcja czy ortografia to jedno, ale gdy twoje podanie nie jest schludne to twoje potencjalnie przyszłe artykuły też nie będą. Nie no +repik sie należy https://steamcommunity.com/id/dev1cessss Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Na nie - przykładowe prace, które dałyby jakieś informacje o twoich umiejętnościach to np. wywiad, a nie ciekawostki skopiowane z internetu - brak interpunkcji - nie postarałeś się przy podaniu Powinieneś bardziej określić np. doświadczenie czy choćby czas na forum. Podanie na redaktora powinno przemawiać samym sobą, że te stanowisko należy się właśnie Tobie. Popracuj nad tym, może spróbuj przeprowadzić jakiś wywiad, napisać artykuł. Popraw swoją pisownie i dopiero wtedy spróbuj. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Słabe podanie jak na redaktora Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi