Użytkownik Tom Anderson Opublikowano 4 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Twój Nick: Bozydar666 Czas zdarzenia: po 19;00 Nick oskarżonego: skąd mam wiedzieć ? jakiś idiota naćpany IP/SID oskarżonego: skąd mam wiedzieć? Powód skargi: Nadurzycie administratora serwera ,celowe uszkodzenie gry graczom podczas gry Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, Zabiłem dwie osoby ,dostałem bana , po tym banie włączając ponownie Cs-A wywala mi taki błąd "Wad file xsd.wad dosendt have WAD3 i nic nie mogę zrobić tylko wyłączyć grę prze menagera zadań Dowody (Demko,ssy,świadkowie): skąd? Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Nie dostałeś perma od admina, tutaj masz szczegóły swojego bana https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=16078 @Zbakane_OkO @iksiu @GENERAL ALADEEN 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tom Anderson Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 czyli u was na serwerze nie można nikogo zabijać bo nie rozumiem już ? wytłumacz mi za co dostałem bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tom Anderson Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 poprosze od dowody żenada Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tom Anderson Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 u urywek regulaminu ktory złamałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tom Anderson Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 czmeu jeszcze nie moge wejsc na serwer ? ja pierdole co za amatorka te forum banuja ludzi za to ze kogos zabija XDXDXDXD masakra 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tom Anderson Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 długo jeszcze będę czekał ? już 30 min na serwa nie mogę wejść .co wy sobą reprezentujecie ? oj wypomnę o tej sytuacji na kanale u POgranego ,daje wam jeszcze 15 min . Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tom Anderson Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 TEN SERWER I TE FORUM TO ZWYKŁA CHOLEWA ADMINI TO ŚCIERWO ZERO SZACUNKU DO GRACZA ZA TO CO ZROBILIŚCIE WALE WAM REKLAME NA YT U PEWNEGO STREAMERA ZWYKŁE SMIECIE NIC NIE WARTY SERWER A A NA SERWER I TAK WEJE JAK BĘDE CHCIAŁ SMIECIE NIE WYCHOWANE 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Swoim chamskim i niewłaściwym zachowaniem załatwiłeś sobie brak ub 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi