Użytkowniczka Vixie Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Jak reagujesz, gdy kogoś spotyka krzywda? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NarratoR Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Zależy kogo spotyka Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 5 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Dokładnie, zależy kto to jest. Nie jesteśmy alfa i omega aby pomóc wszystkim mimo iż byśmy chcieli więc zależy kto i czy jestem świadkiem sytuacji. Gdy jestem świadkiem sytuacji zawsze staram się pomóc. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Jeśli bliską mi osobę spotka krzywda od razu staram się pomóc, z drugiej strony jeśli nieznanej mi osobie przytrafi się krzywda na moich oczach, zawsze pomogę. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 5 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Teoretycznie to... zależy komu, lecz znam siebie i wiem, że najgorszemu wrogowi jestem w stanie pomóc. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik UDAK Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Zazwyczaj pomagam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Zależy dla kogo, ale za nim przyszedłem na służbę, składałem przysięgę aby pomagać i Was chronić, więc nie mam wyboru. Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 No zależy kogo spotyka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Macios2 Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Pomagam, ale też zależy kogo to spotyka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mateusz_M Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Pomagam mu albo patrze się Odnośnik do komentarza
Użytkownik Marcelekbad Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Zawsze pomagam Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka K4NGUR3K Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Pomagam. Nie wiem co spotka mnie jutro... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka she Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Zwykle staram się pomagać, choć kwestia tego komu się zdarzyła ta krzywda i w jaki sposób. W zasadzie to nie chodzi tu czy kogoś lubię czy nie. Po prostu osobie, którą znamy łatwiej pomóc, a takiej której nie znamy jest trochę trudniej i to pod różnymi względami. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 6 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Zazwyczam pomagam, chyba że ta osoba kiedyś zrobiła coś mi... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 6 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Zależy od osoby którą widzimy i problematyki. W wielu aspektach należy rozpatrywać sytuacje. To nie żarty. Jeśli jest to ktoś bliski, staram się pomagać jak mogę a jeśli jestem świadkiem sytuacji to zawsze wychodzę z pomocą. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi