Użytkownik _Lykeio_ Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Nick z CS: _Lykeio_ Admin banujący: Miloseeek Data zdarzenia: 05.05.2020 Opis sytuacji: doształem bana na 30 minut a pózniej wszedłem na serwer sobie wszedłem do ct na jailu i sb gram z tak około 2 minuty miloseeek przyszedł i co ban za wyzywanie, i za wyzywanie graczy , i nie znajomosci regulaminu jak przeczytałem. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: nie mam bo jak robie screen shot'a to nie pokazuje mi consoli. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 5 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 @Miloszeeek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Miloszeeek Opublikowano 6 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Bana dostałeś słusznego. Wszedłem na serwer i odrazu ludzie mi piszą na u@, że nie ogarniasz a po drugie dałeś zabawe po buncie, skoro przeczytałeś regulamin to byś o tym wiedział, kolejny powód czyli obraza administracji, wtedy co dostałeś tego bana na 30 minut, przed wywaleniem Cię z gry wyzywałeś całą administracje, były słowa jak ,np. hwdp, jebać Miloszka itp, kolejny powód obraza graczy również ich wyzywałeś jak coś powiedzieli, obrażałeś ich rodzinę itp, nie będę się rozpisywał bo szkoda mi czasu na takie bzdety co piszesz w tym odwołaniu, masz 13/14 a ciśniesz po rodzicach itp, weź chłopie się ogarnij albo następnym razem wylatujesz z permem. Dziękuję za uwagę, życzę wszystkim dobrej nocy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 6 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi