Użytkownik mihail_beckham Opublikowano 6 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Twój nick: PHARAOH BAN Data i czas zdarzenia: 05-06-20 07:15 Nick admina banującego: WhiteNygga Serwer: Arena 1x1 [PRISMA 2] PL/EU https://steamcommunity.com/id/belarusmen/ Opis sytuacji:Witam, może mój Polski będzie zły, ponieważ jestem obcokrajowcem z góry przepraszam za błędy.Poszedłem do panstva na serwer w określonym czasie, nie minęło 10 minut spędzonych na serwerze, jak do mnie na arenie dostał Administrator / VIP WhiteNygga był bardzo zły w swojej grze i zmarł po około 0.003455213 sekund Po czym powiedział jasne,od razu nastąpił Ban Na zawsze, bez śledzenia przez spektratory czy gram z cheatami a w szczególności aim, jest to wskazane w uzasadnieniu bana, uważam to za cholatny stosunek do pracy.To nie może być tak, że jeśli gram lepiej niż człowiek, bez wyjaśnienia przyczyny i dochodzenia może mi dać bana. Proszę zrozumieć tę sytuację i dać człowiekowi Ostrzeżenie. Dziękuję Pozdrawiam PHARAOH Edytowane 6 Maja 2020 przez mihail_beckham 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 7 Maja 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 @WhiteNygga 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Supernova Opublikowano 7 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 @ Administrator CS:GO @ UBTeam CS:GO Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 7 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Zawodnik czysty wracaj do gry leci ub Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi