Użytkownik szeflik Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Chce kupic svipa na trivorze lecz po wyborze platnosci psc znika mi sklepsms pomóżcie co robic. Z góry dzk Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Skontaktuj się z właścicielem serwera na pw. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 @Trivor <— Zgłoś się na prywatnej wiadomości z tym problemem do tej osoby. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 PSC się płaci u mnie prywatnie. Po kliknięciu PSC powinno ci wyświetlać okno z tym jak zakupić usługe, no ale cssetti blokuje wyskakujace okna w swoim kliencie CSa Wpisz /svip i tam jest kontakt do mnie lub pisz tutaj na PW Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi