Użytkownik Kondziu_<3 Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Twój nick: Kondziu Nick oskarżonego: Noisy? (nie jestem pewny) Powód oskarżenia: Bezpodstawny ban Opis sytuacji: Rozgrzewałem sie jak codzień na serwerze bo czym otrzymałem bana, podejrzewam że za wh lub aima. Dowody(Ssy / Rozpisane demko): Demko z wczoraj powinno wystarczyć Proponowana kara: --- Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kondziu_<3 Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Skąd mam wziąć demko serwerowe? Mapa Mirage chyba skoro serwer jest only mirage XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 8 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 http://e90.gotv.pro/64441 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NOiSy Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Nie wysłałeś demka przez 4 dni, skargę odrzucam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NOiSy Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi