Użytkownik theycallmematt Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) 1. Imię: Mateusz 2.Nick: MATT 3. Aktualny wiek: 18 4. Czas spędzony na serwerze: Kilka godzin będzie, ale to wszystko nadrobię bez najmniejszego problemu 5. W jakich godzinach gram: Zazwyczaj popołudniowe, wieczory też się zdarzą 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: Mocne 6 7. Czy posiadałem funkcję admina: Tak 8. Byłem karany na StrefieSkilla?: Raczej nie, nie powinno też to się zdarzyć. Ja grzeczny chłopak jestem 9. Czemu ja? Lubię porządek, jedną z moich zalet jest skrupulatność, ale niekiedy też cierpliwość. Miło mi też będzie, jeżeli dzięki mnie na serwerze zapanuje też przyjemna atmosfera (która w zasadzie jest tutaj już teraz). Zapoznałem się też z regulaminem, zatem wiem kogo trzeba przytemperować. Nie boję się kontaktów z ludźmi, zawsze staram się też pomóc gdy zajdzie taka potrzeba. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Mój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198991036018/ 12. Mój Steam ID: STEAM_0:0:515385145 Edytowane 9 Maja 2020 przez theycallmematt Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Co ja powiem + Wiek + Doświadczenie + Mocno rozpoznawalny, tak bo miałem przyjemność grać z tobą Ja myślę że jestem skłonny dać TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik sh3zgy Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Jestem na tak +wiek +znajomość SM +miałeś admina +mocne argumenty Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Obecnie nie... już bez przesady + Wiek +/- Znajomość SM - GT.. 2h? > LINK ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkelennnJasiuYoungCarrot Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Jestem póki co na NIE, fajnie jak byś podesłał mi jakieś inne konto że faktycznie masz w cs tak jak napisałeś ponad 7000 godzin bo na tym widnieje zaledwie 200. + WIEK - Godziny +/- znajomość sm - małe doświadczenie w cs Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Obecnie jestem na NIE, nabij godziny, przejrzyj poradniki z SourceModa i złóż podanie ponownie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi