Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 9 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Witajcie wiec tak na wstępie żeby nie było ( Też nie chce się przechwalać, oczywiście chodzi mi tylko o chęć pomocy (( Jaki w miarę szybsze ogarniecie tematów które sterczą parę godzin... ))) w ubt siedzę dobrych parę lat, posiadałem kilka wspólnych sieci jak i dwie własne wiec spokojnie kumam część spraw/ rzeczy lecz wiadomo z begiem czasu wszystko idzie do przodu i może się przytrafić coś nowego ale myślę że w razie czego to pomocna dłoń u kolegów się znajdzie Pozdrawiam. No to zaczynamy: Wymagania: Znajomość ortografii - Znam. Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej tydzień temu - Wejdźcie na profil i oceńcie sami . Posiadane 20 postów - Chyba mam :P. Umiejętność czytania ze zrozumieniem - Potrafię . Znajomość regulaminu - Znam od najmniejszego szczegółu. Minimum 15 lat - Ile bym dał by mieć na nowo 15 latek ... . Brak ostrzeżeń na forum - Brak ostrzeżeń. Platforma Steam bez bana na AC/BL itp. - Jest,proszę sprawdzić w podaniu ( Na moim profilu szybciej znajdziecie) na Administratora serwera tam mam podlinkowane. Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. - Jeżeli patrząc 3 lata wstecz no to dałbym sobie mocne 9/10 lecz tak jak pisałem powyżej zbiegiem czasu wszystko idzie do przodu wiec na chwilę obecna daje sobie 6 no może 7/10. Obowiązki: Moderowanie tematów Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu Być często aktywnym na forum Pomagać użytkownikom Opiekować się działem "Strefa banów" Wzór: UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: |K4|Bum ( Na prawdę Trudno się domyśleć, wgl. nie widzę sensu tego pytania ) Imię: Kamil Wiek (dokłada data): 22.08. 1997 ( Proszę o prezent w dniu urodzin jak już datę znacie ) SID: STEAM_0:0:2550338 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciężko mi powiedzieć po pracy to myślę że z 4-5 godzin dziennie z resztą sami widzicie jeżeli jestem on-line to znaczy że jestem aktywny i sprawdzam forum co parę sekund. Opisz siebie: Miły,sympatyczny, uczciwy i wiarygodny. Dlaczego akurat Ty?: Przyda się każda para rąk, a czasami jest to potrzeba gdy temat stoi dobrych parę godzin... Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Oczywiście że tak.. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Bez urazy ale jeżeli w wymaganiach wymagacie doświadczenie w łapaniu cheaterów to po co się pytacie jaka jest umiejętność, to na to samo wychodzi... jeżeli ktoś nie spełnia wymagań ( Doświadczenia ) to nie pisze podania proste. Kontakt: Pw / Steam / GG 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 9 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Na tak + Doświadczenie + Wiek + Steam + Aktywność + Staż 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Beehehe FYVM Opublikowano 11 Maja 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Na Tak: + Steam +Aktywność 74d 16h 12m 52s + Wiek + Doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Kulturalny, bezkonfliktowy użytkownik o imieniu Kamil. Stażem może się pochwalić jak widać dużym. Czynny udział na swojej dotychczasowej randze - mam nadzieje, że jej nie zaniedbasz, jeżeli udało by Ci się otrzymać szansę w UBT. Dość konkretnie napisane podanie, co najważniejsze nie na kolanie. Jestem na tak - mam nadzieje, że zaliczysz sprawdzian na ową rangę i mój głos nie pójdzie na marne. 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Można dać ci szanse, ale będe na tak dopiero jak rozpiszesz jakieś demko. +/- doświadczenie +/- posty ale widać że udzielasz się gdzieś. + opinia + starasz się 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ThePrinterIsStrong Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Na Tak +doświadczenie +wiek 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F1ndulek Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 + Doświadczenie + Wiek + Masz poczucie humoru ( mało kto je ma ) + Chęci Na Tak 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 12 Maja 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Wstępnie na TAK + wiek + doświadczenie + aktywność fajnie jakbyś się wykazał w tematach które czekają na rozpiskę 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Okres próbny 2 tygodnie • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Powodzenia 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi