Użytkownik AwiX Official Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Twój nick: Fatter x:> BAN/GAG/MUTE? BAN Nick admina banującego: PJETRAS Data i czas zdarzenia: 12:14 10.05.2020 Serwer: Only Mirage CS:GO Opis sytuacji: Szczerze? To nie wiem. Początek rundy kupuje broń i nagle WYRZUCONO CIĘ Z SERWERA. Wbijam jeszcze raz piszę że jestem zbanowany. Wchodzę w source bans i jest perm. Raz miałem lucky shota gdzie bardzo ładnie strzeliłem banie ale czy to za to to nie wiem. Mogę dostać tylko za to że raz obraziłem gracza. Ale perma? Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/GRUBCIOcs/ Edytowane 10 Maja 2020 przez AwiX Official Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 @Word jak jeszcze przebywasz na forum... Rozpisz demko 48 godzin czas start Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Polecam zobaczyć sourcebansa, bo ja nie nadałem bana, bo od wczoraj mam zdjęte flagi Pozdrawiam z rodzinką @AwiX Officialmasz opcje edytuj. Edytowane 10 Maja 2020 przez Word Odnośnik do komentarza
Użytkownik AwiX Official Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Teraz, shreKk. napisał: @Word jak jeszcze przebywasz na forum... Rozpisz demko 48 godzin czas start Nie za bardzo rozumiem. Pierwszy raz tu jestem na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik AwiX Official Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 2 minuty temu, Word napisał: Polecam zobaczyć sourcebansa, bo ja nie nadałem bana, bo od wczoraj mam zdjęte flagi Pozdrawiam z rodzinką Sory bardzo. Ale wtedy byłeś tylko ty na servie jako admin a w dodatku nie mogę zobaczyć w source bansie bo zaciął sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Kolega up za dużo się wypowiadasz uzywaj opcji edytuj. Robi się spam, będę zmuszony zamknąć temat.... @PJETRAS rozpisz demko 48 godz starcik Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Jak patrze to masz dwa bany.... Jeden za wyzywanie pod owym nickiem na godzinke który już minął....... A następny jest za Multi-Hacka od PJETRAS'a.... Więc dokładnie o którego bana tu chodzi dokładniej? Bo jeżeli ban pod nickiem Fatter tak jak na screenie to PJETRAS ma rozpisać demko A jeżeli pod nickiem Fatter x:> to ban minął... Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik AwiX Official Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 1 minutę temu, shreKk. napisał: Jak patrze to masz dwa bany.... Jeden za wyzywanie pod owym nickiem na godzinke który już minął....... A następny jest za Multi-Hacka od PJETRAS'a.... Więc dokładnie o którego bana tu chodzi dokładniej? Bo jeżeli ban pod nickiem Fatter tak jak na screenie to PJETRAS ma rozpisać demko A jeżeli pod nickiem Fatter x:> to ban minął... Ja cały czas mam fatter x:> tylko pewnie nie napisał. Sory że cytuje a nie edytuje ale nie wiem jak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Ban był nadany na serwerze a nie w sourcebansie więc nie była taka możliwosc dania bana pod inny nick.... Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik AwiX Official Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Teraz, shreKk. napisał: Ban był nadany na serwerze a nie w sourcebansie więc nie była taka możliwosc dania bana pod inny nick.... Nie rozumiem. Dostałem 2 bany. Fatter x:> i Fatter Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 W takim razie czekamy na rozpiske demka... //Zamykam robi się spam... PJETRAS masz uprawnienia... Rozpisz tutaj demkoo nową odpowiedzią... Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 11 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Gracz czysty nie widzę dlaczego miał bana sam go nadałem w sb dostałem info od kolegi byłego admina ale to długa historia dostajesz ub wracaj do gry Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi