Użytkownik bbq_xxl Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Twój nick: bbq_xxl BAN/GAG/MUTE?: ban, perm, niby wh Nick admina banującego: love you - chyba Data i czas zdarzenia: 25-04-2020 21:20 około Serwer: awp Opis sytuacji: podobno wh, admin wpadł na 2/3 rundy i ban polecam adminowi który rozdaje pochopnie bany nabrać trochę umiejętności sprawdzania osób i poświęcenie więcej czasu na oglądanie z pozycji spectatora - nie z pozycji gracza, gierka na słuch przede wszystkim i parę fartownych akcji Link do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/bbq_xxl/ Ktokolwiek odblokuje ten temat? od tygodnia piszę do @Wordżeby zajął się tematem. gość zbanował i poszedł w p..., zgłaszałem post zgodnie z informacją pod banem żeby użyć opcji ZGŁOŚ. Brak jakichkolwiek ruchów więc muszę stworzyć nowy temat - bo na starym się nie doproszę odblokowania Kolejny raz podkreślę - nie lubię być posądzany o coś, czego nie zrobiłem. Zapraszam do zapoznania się z tematem, mogę wam rozpisać demko jak ja je widzę Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 @Wordodszedł od forum.... Bana ogólnie nie ma w source bansie A temat został zablokowany z powodem. Podaj wycinek z consoli po wejsciu na serwer. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Dobra. Przeczytalem całą akcje poprzedniego odwołania się.... Wszystko wytłumaczone w tym ssie Brak UB Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 10 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi