Użytkowniczka she Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Znamy się trochę, często gramy mm. Nie chcę przez to podnosić podania, ale jestem na TAK +Wiek +Aktywność na serwerze +Doświadczenie +Chęć do pomocy +/- Zachowanie - często odpowiadasz na pytania graczy za co +, ale niekiedy byłam przy sytuacjach, w których Twoja kultura nie powalała. Mimo to dałabym ci szansę się sprawdzić, bo zachowanie zawsze można poprawić. Aczkolwiek zauważyłam, że ostatnio u Ciebie jest już z tym lepiej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Jestem na NIE +gt +podanie +sm - nigdy cie nie widziałem na serwerze, być może miałeś inny nick ale pod tym nickiem cie nie widziałem, dopiero wczoraj zobaczyłem cię pierwszy raz. - nie wiem jaki jesteś w stosunku do graczy, nie wiem czy jesteś komunikatywny itp. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Jestem na TAK +sm +były admin +wiek - widziałem cię raz na serwerze +/-gt 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 13 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Podanie Przyjęte witamy w załodze 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 13 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi