Użytkownik Deadp00l Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Dostałem bana za to, że ktoś na takim samym IP jak ja oszukiwał np. grał na wallu. Pomóżcie mi się odbanować bo ja nigdy nie oszukiwałem i nie zamierzam. Jeżeli ktoś by mógł mi pomóc to niech wyśle instrukcje bo nie wiem co i jak trzeba zrobić. Mój nick: ☣Deadpool☣ BAN/GAG/MUTE?: Nie wiem co to znaczy Nick admina banującego: Dowiem się później na razie nie mogę znaleźć Data i czas zdarzenia: To co powyżej Serwer: 51.77.34.138:30013 - to jest IP Opis sytuacji: Chciałem sobie wejść na serwer a tam mi wyskakuje, że zostałeś zbanowany i potem dowiaduje się, że ktoś oszukiwał na takim samym IP jak ma mój komputer no i co ja mogę zrobić oprócz tego jak tu napisać. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Deadpool_mh/ Edytowane 11 Maja 2020 przez Deadp00l Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Zastosuj wzór i edytuj post Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Wycinek z konsoli??? Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Człowiek, który odwołał się od bana, nie wykazuje się aktywnością. Więc brak UB, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi