Użytkowniczka Torri Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Uważam, że dodanie tego typu serwera byłoby świetnym pomysłem, ponieważ przychodzi coraz więcej osób z cs 1.6, a tam tego typu serwer można bardzo często spotkać. Dodatkowo jest to możliwość pogrania "w spokoju" tzn. bez tryhardu. 2 2 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Takich serwerów jest malutko, więc oczywiście za. Fajne urozmaicenie i jeśli byłaby możliwość dodania takiego serwera to z pewnością cieszyłby się popularnością. 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 O @Dusialubi 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Oczywiście jestem za zrobieniem takiego serwera, świetny wariant do chillerki ;DD 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik hawaje Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Jak najbardziej jestem za chetnie wrocilbym na HNS 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 No każdy by mógł wymieniać jaki serwer chce, jaki mu się podoba, jaki by się przydał, bo coś tam i już było takich tematów ze 3? aa kto je zrobi ii kto na nie hajs wyłoży? Ostatnio nawet MoLoJ podał propozycje TP i oczywiście każdy był za bo jasne jest to, że każdy będzie za jakims nowym serwerem/modem na sieci no ale kto zrobi D: oczywiście jak zawsze propozycją tego typu jestem za ii sama lublu ten mod (bez sensu są takie propozycje trochę, powinno być normalnie jakieś forum głownie do tego, że się pisze jaki mod się chce i jak jest dużo głosów za to jakaś osoba z tego forum wykonuje to bo było by to w jej obowiązkach... ale niestety za takie rzeczy się płaci i trzeba jeszcze chętnych do zrobienia tego szukać jak się nie umie ;c) 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Oczywiście że jestem na tak czasami z koleżkami gramy na prywatnym serwerze na HNS, a co do paczuszki to mogę popytać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 11 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Samym gadaniem nic się nie zrobi nie ukrywajmy liczą się pieniądze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ThePrinterIsStrong Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Chętnie bym pograł sobie w taki tryb w cs 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F1ndulek Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Fajny pomysł ale dużo robienia i jak ktoś wyłoży hajs i poświęci czas to po tygodniu nikt juz nie będzie grał 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik serduszko Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Bardzo fajny pomysł Sam bym zagrał na takim serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Supernova Opublikowano 12 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Okej, Propozycja, jest do przemyślenia. Ja sam jestem za i myślę, że taki serwer można postawić. Więcej info dam w ciągu najbliższych paru dni. 2 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Zawsze to jakieś urozmaicenie, napewno to przyciągnie nowych graczy na forum. Także masz moje poparcie na TAK Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi