Użytkownik SynteR Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Witam nie moge wejsc na serwer ffa w consoli pisze mi tylko takie cos a amx bans nie moge sprawdzic.. dostalem ostatnio ss były oczywiscie czyste a teraz nie mam nic, wiem ze duzo osob moze wątpic w moją czystą gre no ale co poradze kiedys sie gralo na esl teraz gram 4fun non steam w oczekiwaniu na coś prosze o szybkie wyjasnienie sprawy tutaj ss z consoli i strony Edytowane 12 Maja 2020 przez SynteR Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Spróbuj zresetować modem/router. i napisz czy pomogło. jeżeli nie, proszę o podanie potrzebnych mi informacji poniżej: ( Możesz to zrobić po przez wbicie na pierwszy lepszy serwer i wpisaniu w konsole status tam wyskoczy wszystko co nam potrzeba po kolei ) Nick na serwerze: Steam ID/ Value ID: IP: Odnośnik do komentarza
Użytkownik SynteR Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Nie pomogło, tylko na tym serwerze mam takie kłopoty Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Ip zmienne masz? czy stale? amxbans sie wywalilo, trzeba czekać Odnośnik do komentarza
Użytkownik SynteR Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Stałe Odnośnik do komentarza
Użytkownik SynteR Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Już działa , temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 13 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi