Użytkowniczka Paula22 Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Twój nick: Paula BAN/GAG/MUTE?: ban Nick admina banującego: Megi Data i czas zdarzenia: prawdopodobnie dzisiaj Serwer: 145.239.23.161:27110 oraz na 147.239.236.14:27160 Opis sytuacji: wchodząc na serwer po paru dniach nieaktywności wyskakuje mi komunikat, że dostałam destroya - za nic. Podejrzewam że osoba o nicku Pyza się podszywał pode mnie i poleciał ban, proszę o ub Link do profilu steam: - Dodam że w Banach nie widnieje na liście osób zbanowanych Dzięki za pomoc @largo:) Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 14 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Oczywiście że jeżeli jest ban na serwerze to on instnieje w AmxBans tylko trzeba umijętnie poszukać. https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=16941 Ban chyba nawet nadany przez mnie. Poprszoę UBT o zdjęcie bana ! Ale ale.... koleżanko ban jest z 11 Coś chyba trochę późno się zorientowałaś @Paula22Jeżeli ban jest ode mnie a myśle że na 80% jest ode mnie, to musiałaś być aktualnie na serwerze, więc od razu po banie powinno być odwołanie. btw zostawaim to dla UBT niech rozstrzygnie to Pozderki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Paula22 Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Napisałam że wchodząc na serwer po paru dniach nieaktywności, gdyż pracuje nie mogłam wejść na serwer, nawet nie wiedziałam że mam bana i za co @Kudlatygdybym wiedziała o banie w dniu gdy go dostałam to oczywiście że było by odwołanie, ale jak już uważasz Dodatkowo napiszę że są osoby które mogłyby potwierdzić, iż niejaki pan PYZA pisał że nas zniszczy i podszywał się pod nas @ToSt3R Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 https://www.gametracker.com/player/Paula %3AD/145.239.23.161:27110/ to jest twoje gt.? Bo z tego wynika że wczoraj byłaś na serwerze, wiec coś jest nie tak. Jeżeli tak to oznacza że trafiłaś na zbanowane ip. i po prostu musisz zresetować router/modem. Gdyż ban został nadany 3 dni temy, a ty najprawdopodobniej wczoraj byłaś 15 minut na serwerze o ile podesłałem dobre gt. Poniżej przedstawiam twojego wygasłego bana, który posiada całkiem inny Value ID https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=15807 Zresetuj router/modem tak jak pisałem powyżej i napisz czy pomogło. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Paula22 Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Okej postaram się to zrobić jak najszybciej, co najlepsze 2 raz zdarza mi sie taka sama sytuacja, wcześniej też nie miałam bana a wyskakiwał mi taki komunikat i po jakimś czasie normalnie mogłam wejść i grać na serwerze @|K4|Bum właśnie udało mi się wbić na serwer bez rządnego resetowania routera Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi