Użytkownik UwU Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 @Skanyy [P] Czy masz zamiar zacząć grać w cs;go na scenie e-sportowej? [O] Może XD raczej nie wiąże z tym przyszłości. @Dershia [P] Jak masz na drugie imię? [O] Nie mam drugiego imienia. [P] Czego słuchasz najczęściej? [O] Słucham wszystkiego, ale głównie amerykańskich wykonawców. [P] Który #hot16 jest najlepszy? [O] Parisa Platynova [P] Jak długo jesteś na forum? [O] Jakoś od sierpnia 2019 roku, ale na serwerze grałem już wcześniej. [P] Jak się tu znalazłeś? [O] Grając w csgo znalazłem serwer i zacząłem na nim grać, później postanowiłem zostać adminem i jakoś poszło. [P] Jakie tabletki na ból głowy? [O] Apap Noc. [P] Która nutka kartky the best? [O] Nie wiem. Słyszałem tylko kawałek jego nutki więc. [P] Jaka jest historia Twojego nick'u? [O] Sam nie wiem. @Misiu [P] Nvidia czy AMD? [O] Jeśli chodzi o karty graficzne to nvidia nadal prowadzi imo. [P] Czekolada biała czy czarna? [O] Obie są dobre. [P] Których gatunków muzycznych słuchasz, a których nie lubisz? [O] Słucham wszystkich oprócz kpop'u. [P] Czemu postanowiłeś zostać moderatorem forum? [O] @seynpotrzebował ludzi to zostałem moderatorem @Xayoo [P] Czekolada mleczna czy gorzka? [O] Obie są dobre. [P] Pizza czy kebsik? [O] Pizza [P] PS czy XBOX? [O] XBOX ale na PS są fajnie gierki takie jak GOD OF WAR. [P] Oglądasz streamerów? A jak tak to jakich? [O] Czasem oglądam różnych streamerów więc ciężko sprecyzować. @hk. [P] Samochód czy Motocykl? [O] Motocykl [P] Jakie zwierze chciałbyś mieć w domu jeżeli miałbyś do wybory każde? [O] Pandę, niedźwiedzia, kameleona i lwa. [P] Czemu akurat taki nick? [O] Tak po prostu, sam nie wiem [P] Sikasz na stojąco czy na siedząco? [O] Stojąco. [P] Jesteś praworęczny czy leworęczny? [O] Praworęczny. [P] Jakie masz swoje mocne strony? [O] Umiem poklikać w cs'ka XDD. [P] Do czego masz największa słabość? [O] Myślę że do piesków. Do następnego Q&A nominuje: @Krixo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 No widzę że wiele o tobie można się dowiedzieć Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi