Gość Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) Cześć, jako że poprzednia moja mapa większości wam się spodobała, chciałbym dzisiaj zaproponować dodanie nowej mapy de_tegea, jest ona dosyć świeża, mapę jako tako przetestowałem, wydaję się być dobrze zbalansowana, zapraszam do otwartej dyskusji, załączam poglądowo zdjęcia z niej oraz link do pobrania https://gamebanana.com/maps/157794 @largo:)oczywiście cs 1.6 Edytowane 18 Maja 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 cs 1.6 czy go? Jestem na TAK fajna mapka, fajnie by sie grało, dość duża ale nie przesadzajmy @s2atanedytuj post, żeby nie robić zbędnego spamu Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 23 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 @ Tery Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 wgram ją na próbe Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi