Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 19 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Nick: Z jakiej rangi rezygnujesz?: Wszystkich Powód rezygnacji: - Chciałbym podziękować za ten wspaniały, ale ktrótki czas, tłumaczyć to ja się nie będę czemu ja odchodzę bo pewne osoby mogą się już domyslić. Pozdrawiam serdecznie owe osóbki, z którymi naprawde fajnie się pisało, gadało oraz grało @Dershia@-.Nothingness.-@kocimientka@PJETRAS@Word@UwU@fluxx@Kudlaty@|K4|Bum@largo:)@Olga Iwanowa @Delcia;DD 3 1 6 Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 19 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Fajnie się grało i gadało, 3mka powodzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 19 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 3maj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NOiSy Opublikowano 19 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Mnie pet nie oznaczył, będziesz chciał właściciela 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 19 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi