Użytkownik largo:) Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Witam, mam propozycję związaną z cs 1.6. Wygląda to tak, że zawsze przez nickiem (na czacie) była by ranga gracza. np: [Silver V] [Svip] largo:) : siema co tam I przy każdym użytkowniku tak. dajcie znać co o tym sądzicie edir. @Dusiatylko na nasz #1, tylko nie dopisalem @ |K4|Bum 1.6 jest taka komenda jak /hud i wyłączasz swój hud i innych graczy, więc tego też nie widać Odnośnik do komentarza
Użytkownik sfbvc Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) pomysł nie do końca potrzebny , tylko paczka z tym będzie niepotrzebnie zawalać serwer. na nie Edytowane 20 Maja 2020 przez sfbvc 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 To miało być w tym dziale? nie każdy serwer 1.6 ma rangi jakieś ii tak lipnie dodawać to na każdy serwer 1.6 -Na nie /// no to jak na samą #1 to przenoszę temat do odpowiedniego działu Skoro ma to być tylko na #1 too spoko pomysł, bo tak to inaczej sprawdzić czyjąś rangę może tylko po przez obserwowanie kogoś jak się nie żyje (jeśli się nie mylę) na tak + 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 20 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Miałem w planach to dodać, czekam na wypowiedz innych czy by im odpowiadało coś takiego na serwerze 2 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 20 Maja 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jak dla mnie zbędne, jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ja jestem neutralny, z jednej strony można dodać bo dużo osób patrzy na czat przez co zauważą rangi. Ale z drugiej strony patrząc to na HUD'zie jest napisana ranga gracza itp. @ largo:) wiem ze jest taka komenda 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 20 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jeśli to chcecie to spoczko, nie wydaje mi się żeby takie coś mocno zapychało serwer. Na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 25 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi