Użytkownik fr0zen Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Witam. Po ponad rocznej przerwie postanowiłem wrócić do gry w 1.6, niestety napotkałem pewien problem dotyczący zrzutów ekranu. Tzn. podczas robienia screena nie wyświetla mi się komunikat w dolnym prawym rogu, że "Zrzut ekranu został wykonany" wraz z charakterystycznym dla tej czynności dźwiękiem. Mimo tego screeny zapisują się w folderze cstrike, zaś gdy chcę wrzucić screena na steam, okno z rzutami jest puste, czyli po prostu nie widzi ich. Nie wiem w czym tkwi problem, będę wdzięczny za pomoc. System win 7. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Tylko przy cs 1.6 masz taki problem? Czy przy każdej grze? Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na ten moment mam zainstalowanego tylko csa, więc... Zainstaluję jakąś gierkę i dam znać co i jak. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi