Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 21 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Yaaaaa wszystkim w pierwszej edycji abecadła Zabawa polega na tym, że do trzech osób wysyłany jest alfabet i jedna z nich wszyscy opisują. Jedna piszę o sobie, a dwie pozostałe pozostają anonimowe i także piszą o tej pierwszej. Każda literka to jedno słowo lub zdanie kojarzące się właśnie w tej edycji z @ WhiteNygga Zobaczmy co myśli sam o sobie Pan właściciel, a także losowo wybrane dwie osoby z całej sieci Czy się pokrywają i kto ma racje co do czego? Miłego czytania WhiteNygga A- Akrofobia, odbieram to na swój sposób wygórowane oczekiwania wobec samego siebie, którym mogę nie podołać B- Bananowy (a bo bananowe życie tak o na rejonach) C- Cham (skurwiel jakich mało, ze mną nie ma przebacz) D- Doskonały E- Emocjonalny F- Fałszywość (większość ludzi otaczających się wokół mnie są fałszywi, codzienność tak naprawde, aby ją zwalczać) G- Gadatliwy ( Jak mam jakiś temat to japa mi się nie zamyka) H- Hawaje, bo cały czas mam high life I- Imprezy J- Joker, bo noszę dwie maski. K- Kochający L- Labirynt (gubię się w labiryncie życia) M- Miłość, klucz do szczęścia N- Nabrać się (bardzo ufam ludziom, i łykam jak pelikan) O- Opiekuńczy P- Przyjaciele, tacy jak @ DizZy , @ Kaniel Outis , @ PJETRAS , dzięki nim jestem w tym miejscu, w którym jestem R- Romanticpsycho S- Samotność T- Trans W- Walka Z- Zwycięstwo Anonim #1 A- Ambitny (wygrane z *****jemy w uczciwej walce) B- Bananowy chłopak C- Chodźcie na businesstour'a (kiedy jest w Kaliszu i ni ma dobrego neta ;c) D- Dowożą Państwo na Szałe? E- Ej idziemy na datdropa? F- Fajną mam kosę? G- Groszkowe lambo H- Heartless (nick z cs'a) I- Ile jest warta twoja kosa? J- Jak mam z tego wypłacić hajs? (oj była taka sytuacja Brajan był budzony wtedy hah) K- Kalisz L- Lubiany M- Matka mnie wku**** O- Ooo ku***! (datdrop tak wyłaśnie wygląda wraz z @ Pjetras) P- Pies go potrąci R- Rozjebałem klawiature S- Słucham bo mam słuchawki T- Typiara miała zeza (sytuacja z 15.05 xddd) W- Weźcie teraz mnie ściszcie (3...2...1... *krzyk*) Z- Zobacz mój ekwipunek byku. Anonim #2 A- Arbitralny B- Burak C- Czarny D- Destrukcyjny E- Elegancki F- Flegmatyczny G- Gadatliwy H- Hojny I- Irytujący J- Jękliwy K- Krzykliwy L- Leniwy M- Melepeta N- Nieuprzejmy O- Odpowiedzialny P- Podrywacz R- Roztrzepany S- Sympatyczny T- Toxic W- Wkurzający Z- Zestresowany 4 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Odpowiedzi anonima #1 aż mnie rozbawiły (nawet wim kto to pisał ) Z niektórymi odpowiedziami anonima #2 się zgadam Fajnee plusik+ 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 21 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Fajne, fajne. Również z Anonimem 2 się w niektórych wypowiedziach zgodzę, proste i na temat. 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 21 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Fajna zabawa, uważam że oba trafione max ? 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi