Użytkownik largo:) Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 SIema, mam propozycję, aby dodać taką komendę dla graczy /wezwij -- jak ktoś to wpisze to wtedy łatwo admin może wbić na serwer, gdy coś się dzieje. Gdy jednak napisze ktoś dla zabawy lub z du*y tą komendę, wtedy będzie widać kto napisał /wezwij i ta osoba dostanie bana Możecie napisać co o tym myślicie @ Kudlaty @ hk. ale żeby gracze pisali na sayu w csie, a nie na forum @ hk. @ GENERAL ALADEEN 1.6 no o to mi chodziło, tylko nwm czy to działa na serwerze to zgłoś -----dobra sory, źle przeczytałem, bo to ma być na nowym stylu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Zbędne na ten moment, gdyż przy nowym stylu który powinien wejść niedługo w życie, Trivor ma pokombinować z pluginem dotyczącym bota na sb, który będzie połączony z serwerami i wtedy gracze będą mogli zgłaszać użytkowników + do tego powstanie nowa ranga *Multi Admin*. @ largo:) Widzę, ze nie zapoznałeś się z ową propozycją. Gracze będą wpisywać na say’u m.in */zglos*, nikt nie miał i nie ma na myśli pisania na forum żadnych zbędnych rzeczy. Polecam zajrzeć do tego tematu poniżej. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 O ile mi wiadomo to chyba jest na serwerze komenda /zgłoś a jak nie ma. Fajnie by było wgrać ten plugin Pewnie o ten pluginek ci chodziło -------> https://amxx.pl/topic/133053-report-player/ @ largo:) raczej nie zadziała Trivor wszystko wyjaśnił w tamtym temacie co podał @ hk. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 23 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Przerobić plugin to nie jest problem, ale na tą chwilę jest bez użyteczny Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 23 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi