Użytkownik Newly Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Twój nick: Newly Nick oskarżonego: D3$IK Powód skargi: ban za nic Opis sytuacji: Desik wbil na nowym koncie zaczal grac jak bog powiedzialem ze jest mm kingiem z nowym kontem wbil na swojego maina i mi dal bana za multihack bo niby "cheatuje" Data i godzina zdarzenia: 05-24-20 17:33 Miejsce zdarzenia: only awp Dowody: https://www.faceit.com/pl/players/oskarish123 Coś od siebie: moim zdaniem admini ktorzy sa na serwerach powinni miec przynajmniej lem'a i troche iq bo jezeli banuja ludzi lepszych od siebie to powodzenia. Edytowane 24 Maja 2020 przez Newly Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 @ D3$iK ? / @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 4 godziny temu, Newly napisał: Desik wbil na nowym koncie zaczal grac jak bog powiedzialem ze jest mm kingiem z nowym kontem wbil na swojego maina i mi dal bana za multihack bo niby "cheatuje" Hahaha powiem Ci, że tak smiesznego żartu dawno nie słyszałem XD Mowiłes to do gościa o nazwie Fucking drugs czy jakoś tak, gdzie w tym czasie jak siedziałem jakos spect i obserwowałem twoją grę Coś od siebie: moim zdaniem admini ktorzy sa na serwerach powinni miec przynajmniej lem'a i troche iq bo jezeli banuja ludzi lepszych od siebie to powodzenia. O tym jak dobrym graczem jesteś wypowiedziałem się w twoim odwołaniu rozpisując demko Nie próbuj na siłę zaistnieć na forum i pisać teraz wszędzie skargi na mnie w każdym dziale po kolei (Bo dostałeś zasłużonego bana), bo to Ci się nie uda Proszę o zamknięcie tego zbędnego moim zdaniem tematu, bo wszystko zostało wyjaśnione tutaj: A jeżeli ktoś miałby jeszcze jakieś wątpliwości, że kłamię czy coś w tym stylu to zachęcam do obejrzenia demka, które zostało tam zamieszczone. Według faceita którego podałes wychodzi, że to jest twoje konto: https://steamcommunity.com/id/halasnikow/ a nie to z którego piszesz na mnie skargę Są to dwa oddzielne konto i jedno nie ma nic do drugiego Pozdrawiam Dr3SiK Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Po to jest dział odwołań od bana żeby się w nim odwoływać od niesłusznego bana. Nie widzę większego sensu tej skargi. Nawet jeśli ban by się okazał niesłuszny to jeśli banowanie graczy w ten sposób nie zdarza się nagminnie to nie wyciągnę konsekwencji - każdy może się pomylić, ale to już się przekonamy w odwołaniu. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi