Użytkownik Newly Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Nick: Newly Data i Godzina: 05-24-20 17:33 Link do bana: https://www.sourcebans.cloudh.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:462110232&advType=steamid&Submit Link do Screenów: https://imgur.com/a/IcXyNAU Wycinek z Konsoli: SignalXWriteOpportunity(3) SetConVar: No such cvar ( abner_res_version set to 3.6), skipping Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Coś od siebie: ban za to ze jest sie lepszym niz admin .... Edytowane 24 Maja 2020 przez Newly Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Ban za info z tsa nie za to, że jest się lepszym Spokojnie kolega też dostał Odnośnik do komentarza
Użytkownik Newly Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 3 minuty temu, D3$iK napisał: Ban za info z tsa nie za to, że jest się lepszym Spokojnie kolega też dostał Dowod jakis ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Bedzie demko to po pierwsze a po drugie były sytuacje w których przebiegałeś specjalnie obok niego wiec proszę nie pogrążaj się już Odnośnik do komentarza
Użytkownik Newly Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 2 minuty temu, D3$iK napisał: Bedzie demko to po pierwsze a po drugie były sytuacje w których przebiegałeś specjalnie obok niego wiec proszę nie pogrążaj się już bieganie kolo nie go nie znaczy ze dawalem mu info pomsylal bys troche moge ci nawet dac indexa sprawdzic, Odnośnik do komentarza
Użytkownik Newly Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) 34 minuty temu, D3$iK napisał: Ban za info z tsa nie za to, że jest się lepszym Spokojnie kolega też dostał Reason Wallhack nagle zmieniles mi na wallhacka a wczesniej mialem multihacka i zly reason bana dales wiec kto tutaj pogrąża. Edytowane 24 Maja 2020 przez Newly Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 @ D3$iK Wyjaśnij o co chodzi z tym banem. No okej, to rozpisz demko masz 48h a ja zobaczę co i jak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Grał sobie z kolega u nas na serwerze i podawali sobie info. Ogólnie na pierwszy rzut oka nie było to wdoczne jednak kiedy jego kolega zostawał np jeden na 4 ten mogł go zabić jednak biegał wokół niego czekając, aż tamten zabije. Mieli kilka dziwnych akcji, dlatego obaj dostali bana. Tak @ Dusia wiem jak wygląda rozpiska haha tylko wizzzy użył edycji i początkowo było tylko, że mam wyjaśnic jak ban wygladał Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Masz rację popełniłem bład zmieniając Ci w sb reason z multi na wh bo powinien tam widnieć trigger link do demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20200524-172443-799102162-awp_india_cs16-StrefaSkilla.pl___Only_AWP__WS__KNIFE__GLOVES__128TR_-1743.zip 2:00 zbyt szybki strzał 2:10 kolejny zbyt wcześnie oddany strzał 2:48 wcelowanie sie już przez ścianę i odrazu po zauważeniu kawałka głowy scope i strzał 3:10 kolejny prefire 3:20 strzał ładny i niektórzy powiedzą, że to zwykły przypadek jednak nie był to naturalny ruch myszką 3:40 zbyt wczesny strzał i oczywiście celny scan 4:07 kolejny dość szybki strzał 4:20 tutaj jest sytuacja w której może zabić swojego kolegę a ten jego po czym oboje odwracają się od siebie plecami i w tej akurat sytuacji to on podawał info koledze 4:45 kolejny prefire, wiem, że można sie go po prostu wyuczyć jednak w jego przypadku zawsze jest on celny. 4:48 po raz kolejny idealny peek 4:50 znowu ta sama sytuacja perfekcyjne peeknięcie 4:54 idelany peek 6:49 strzał kompletnie nie mierzony w gościa jednak wchodzi idelanie 7:11 kolejny nie naturalny strzał 7:20 kolejne namierzanie przez ścianę 8:07 kolejny prefire ( odpuściłem już kilka po drodze, bo nie chce mi sie co chwile tego samego pisac) 8:28 Wisienka na torcie ten strzał trzeba zobaczyć nie ma co go nawet dużo rozpisywać Czekam już na końcowe zbanowanie gracza. Pozdrawiam Dr3SiK Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Jak wrócę do domu to sprawdzę demko albo najwyżej jutro z rana. Moje czasówki: 2:08 - zobaczył ze gracz biegnie w lewo tam się wcelował lecz gdy się zatrzymał zmienił swój kierunek na prawa stronę 2:48 - bardzo dziwny strzał oraz w celowanie przez gracza 3:05 - bardzo szybko strzał który został oddny przed zauważeniem modelu 3:20 - bardzo dziwny strzał 3:36 - kolejny strzał z prefire 3:40 - kolejny prefire strzał przed modelem (oglądałem z 4 razy w 1/4 speed) 4:05 - wychyla z prawej strony skrzynki i od razy celownikiem leci na lewą stronę nie boi się że ktoś może wyjść mu za skrzynki (dziwne) 4:24 - nie strzela do przeciwnika najprawdopodobniej jego koleżka z którym dają sobie info 4:45 - kolejny prefire lecz w następnej akcji gdzie ma proste strzały się myli (dziwne) 4:48 - leci za modelem przez ścianę i idealny pick 4:50 - ta sama sytuacja co wyżej 6:48 inhiuman reaction bardzo dziwny strzal jak przy prostych się mylił albo Lucky 7:20 - wcelownanu w model przez skrzynkę tylko przeciwnik był za skrzynia (troszkę przypał), zobaczył ze gracz biegnie w lewo to od razu odpuścił swoją pozycję i wcelował się na lewo... 8:06 kolejny prefire Dla mnie gracz grał na wallhacku, za szybkie strzały dawał i za dużo prefire perfekcyjnych w model przeciwnika - SPALONY 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi