Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 1. Imię: Kamil 2. Wiek: 22/23 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jak widać sporo, szczególnie na weekendy i wieczorami. 4. Co chciałbyś zmienić: Zmienić? Ciężko powiedzieć, bardziej to chciałbym pomóc sieci. poniżej wszystko mam opisane. 5. W czym chciałbyś pomóc: To proste, chciałbym pomóc administracji w prowadzeniu i panowaniu nad ładem i porządkiem na forum. Moderowaniu tematów i tym podobne. Robić wszystkie zadania które są przydzielone moderatorowi. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem pomocny, myślę że bezkonfliktowy ( No chyba że ktoś mnie wkurzy, tak jak niestety ostatnio, kto jest wtajemniczony to wie o co chodzi.) Spędzam sporo czasu na forum przez co strasznie się nudzę a mógłbym działać i pomagać pozostałym moderatorom. Chciałbym pomóc forum i ich użytkownikom. 7. Staż na forum: Bardzo spory. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak nawet tutaj. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 24 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Jestem na TAK + Ogarnięty] + Aktywność + Wiek + Miły 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KreC!K Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Ogarnięty Kompetentny Rozważny Dojrzały Bez buraczanego charakteru (a bynajmniej takie wrażenie sprawia) Wychodzi z własną inicjatywą Wie na co się pisze i chce poświęcać czas nie marnując go jednocześnie komuś przy zbędnych smętach i kłótniach Komunikatywny Asertywny 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 24 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Jestem na tak + często Cię widzę + jesteś ogarnięty, nawet bardzo + przyda się pomoc, a Ty masz czas i chęci + dobrze i sumiennie wykonujesz przydzielone Ci obowiązki + wiek i dojrzałość 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Jestem na tak +chęci +wiek +staż +doswiadczenie +nie ma z nim kłopotów +tutejsza moderacja daje sobie rade w 100% (xd) ale zawsze dodatkowa pomoc sie przyda NIE pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sfbvc Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 wielkie TAK -wiek - ogarnięty -staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Misiu Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Jestem na Tak- Masz dużo czasu, doświadczenie i jesteś chętny do tego aby pomóc moderatorom, których jak na tą porę jest 3 i przydałaby się im każda pomocna dłoń. Do tego dobrze napisane podanie i wiek :). Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nof Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Na TAK + wiek + aktywność + ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 24 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 TAK + Podanie schludnie napisane, ortografia i interpunkcja na gut poziomie + Niekarany, raczej nie bylo z tobą żadnych większych konfliktów + Sporo siedzisz na tym forum, więc aktywność na plus /Można dać szansę o ile nowa ranga nie doprowadzi do tego ze tematy z banami będą leżeć. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 No Kamilu mój drogi, powiem Ci, że z podaniem to mnie zawiodłeś, lecz przynajmniej nie ma błędów ortograficznych ani interpunkcyjnych. Staż masz dość spory, pamiętam Cie nawet za czasów początków. Masz na karku 22 lata, więc myślę, że na pewno wykażesz się dość dużą dojrzałością na moderatorze. Doświadczenie posiadasz, gdyż posiadałeś już ową range na starej strefie i wiesz co z czym się je. Raczej wtedy żadnych skarg nie było w Twoją stronę. Mam nadzieję tylko, iż nie zaniedbasz rangi UBT, bo nie toleruje takich zachowań. Moim skromny zdaniem jak wyżej napisałem, można dać Ci szansę o ile nie zaniedbasz obowiązków UnBanTeam'u. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Na tak + aktywny + staż, z tego co widzę sporo z nami jesteś + spełniasz wymagania 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Jednak obawiam się zaniedbania rangi UBT w przypadku zaakceptowanego podania ;-; Spotkałem się już wielokrotnie właśnie z zaniedbywaniem obowiązków posiadając kilka czasochłonnych rang. Zgrabnie napisane podanko, bez większych błędów w pisowni i składni Wysoka aktywność Bezkonfliktowość Nic nie stoi na przeszkodzie, więc imo na TAK - okres próbny 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 + wiek + staż - ortografia, interpunkcja, IPS - doświadczenie zerowe widać po twoich rozpiskach w dziale ubt oraz wypowiedziach pod nimi. -/+ aktywność - udzielanie się na forum - integracja z innymi użytkownikami na forum Powiem ci tak szczerze twojego podania to spodziewałem się chyba najmniej. Również jestem na nie i uważam, że mimo twojego stażu, doświadczenia i umiejętności jeszcze przed tobą daleka droga na stanowisko moderatora. Jeśli już wyrażam swoje zdanie, to mam z tyłu głowy myśl, że nawet jakby cie wybrali, to nie umiałbyś być bezstronny. No tak, bo mój ziomek złożył podanie, to trzeba być niezmiennie na tak. Że tak to ujme szczerość czasami jest bardzo opłacalna. Wybaczcie, nie umiałem inaczej tego sprecyzować. Dlatego podtrzymując swoje zdanie, przykro mi ale jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 26 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Jestem na TAK - wiek - rozmawiałem z Tobą parę razy na ts i można rozsądnie z Tobą porozmawiać. - chęć pomocy - staż na forum i aktywność. Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 26 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi