Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] Koteł na moderatora.

Koteł.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Arek
2. Wiek: 24 lata
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 2-3 godziny maksymalnie, w zależności do tego jak dużo jest do ogarnięcia
4. Co chciałbyś zmienić: Przede wszystkim, porządek to najważniejszy filar tego forum. Chcę dążyć do tego żeby było czyste od zbędnych wiadomości.
5. W czym chciałbyś pomóc: Oczywiste że w zakresie pilnowania porządku i ładu na forum. Wykonywanie zadań zgodnie z wytycznymi administracji.
6. Dlaczego akurat ty: Odpowiedź jest bardzo prosta - lubię wyzwania, zwłaszcza na randze na której miałem już styczność. Z forami miałem do czynienia od 2009 roku więc coś jest na rzeczy i większość które moderowałem - były to fora o tematyce gier ciężarowych. Na pewno każda para rąk do pracy się przyda dlatego postanowiłem że spróbuję ponieważ tutaj wyrobiłem właściwą renomę.
7. Staż na forum: Jestem tutaj od początku fuzji, także
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Wspomniałem wyżej, byłem moderatorem w większości na forach symulatorów związanych z ciężarówkami. Tutaj niestety nie :)

sad-cat-72.gif

• Legends Never Die

Na tak 

+ wiek
- czas poświęcany na forum, jesteś tylko praktycznie wieczorami i słabo trochę z tym
+ chęci i starania 

• Lubię to! 1

mrrr+;3.gif

• Użytkownik

Na nie. 

- Słabo działasz w redakcji a teraz miałbyś moderować na forum.

-czas na forum mało cię widać.

+ Wiek

+ Chęć pomocy 

+ Ogarnięty 

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Użytkownik∙

Aktualnie z tego co widzę, dodatkową grupę jaką posiadasz masz *URLOP*, więc z czasem może teraz dla Ciebie być krucho. Osoba przy składaniu podania na takie rangi, powinna dość dobrze się rozpisać, aby przekonała co do siebie czytelników. Tutaj niestety nie widzę tego, lecz słyszałem, iż jesteś osobą strasznie gadatliwą i miałem cichą nadzieje, że przed wejściem w ten temat będę musiał poświecić trochę czasu na porządne czytanie z uwagą. Plusem jest to, iż posiadasz zapał do tego aby nam pomóc, ze względu na braki w ekipie.

Moim zdaniem, dla każdej osoby należy się szansa i tutaj uwaga: *która wykazuję się dużą dojrzałością i posiada zimną głowę*. Podsumowując to wszystko, za nim wybierzemy osoby do naszej ekipy minie trochę czasu, więc jeżeli urlop zniknie i poprawisz aktywność, będę oczywiście za daniem szansy.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkowniczka

Na Nie

- słaba aktywność w dziale redakcji a startujesz na moda

- no mało Cię widać na forum

+ chęci

• Lubię to! 1
  • Legends Never Die

Po pierwsze masz admina na arenkach i już masz problemy z wyrabianiem godzin mimo że kiedyś siedziałeś na nich non stop

Po drugie jesteś jednym z redaktorów i jakoś nie widać abyś wywiązywał się ze swoich obowiązków 

Po trzecie osobiście nie jestem do końca przekonany czy byś podołał temu stanowisku, ponieważ nie potrafisz podstawowych rzeczy zrobić na forum 

Jak dla mnie NIE

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Ehhh... kotku, koteczku ;-;

• Leży dział redakcyjny, więc raczej słabe wywiązywanie swoich obowiązków
  • Aktywność leży, zaniedbane nawet godzinki na serwerze
  • Chęci są, ale to nie zawsze wystarcza

Finalnie jeszcze nie czas na Ciebie - NIE

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Użytkownik

Jestem na nie 

- nie radzisz sobie jako admin arenek a co już mówić o moderatorze

- byłem świadkiem jak  dostałeś ochrzan od wyższej administracji i miałeś to w dupie ,  nawet ich nie słuchałeś 

+ wiek 

• Użytkownik∙

Kurde myślałem, że jesteś kobietą (xd)

Można dać szanse

+wiek

+chęci 

+staż

+ogar

olokorawawa.gif

• Użytkownik

wiek +

chęci +

staż +

ogar -

Jestem na TAK , można dać ci szanse , ale ożyw całą redakcję !

Przykro mi ale musze być na NIE

+wiek

+IPS

-pełnisz funkcję Redaktora oraz admina która wymaga dużo poświęconego czasu i myślę, że Moderator to już będzie zbyt dużo na głowie

- podanie Hmm to twoje podanie nie przekonuje w żaden sposób.

Nie mam nic przeciwko, żebyś został moderatorem, ale nie w takich okolicznościach. Jako moderator musisz reprezentować forum powinna być to osoba bardzo zaangażowana, która spełnia wszystkie kryteria i wie że się w tym odnajdzie bo jest to w miare bardzo dobrze rozwinięte forum.

• LEGENDA

+wiek 

+staż 

Ale niestety jestem na nie, twoje wulgaryzmy oraz zachowanie na serwerze jest nieodpowiednie jak na ten wiek, co będzie na forum ?... :wtf:
Przeważnie nigdy czasu nie posiadasz oraz zawszę masz wymówki (np. aktualizacja windowsa xD). 

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• LEGENDA

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

76561198203268992.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]