Użytkownik largo:) Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 1. Imię: Szymon 2. Wiek: 19 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 5-7 h 4. Co chciałbyś zmienić: Narazie nic, wszystko jest git, może coś kiedyś się wymyśli i się zmieni-kto wie? 5. W czym chciałbyś pomóc: Oczywiście w ogarnianiu forum i moderowaniu postów. Pomoc innym użytkownikom i pilnowaniu 6. Dlaczego akurat ty: Przyda się kolejna para rąk, czegoś więcej się nauczę i lubię pomagać innym 7. Staż na forum: będą 3 miechy 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Niestety nie 3 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 24 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Na nie - doświadczenie - dostawałeś warny i ostrzeżenia za prowokacje i spam - ostatnio mała aktywność 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Powiem zwięźle, krótko i na temat. Moderator powinien charakteryzować się spokojem, Ty natomiast z tego co widziałem i słyszałem nawet na swoim serwerze prowokujesz graczy i wdajesz się w sprzeczki. Często, a nawet za często spotkałem się na SB z wyrazami, m.in: *pipo*, które było używane przez Twoją osobę do innych użytkowników strefy, nie oszukujmy się ale to nie są zwroty, którymi powinien świecić admin, a przede wszystkim kandydat na moderatora. Stosując zdanie *poprawie się/zmienię się.. itd* nic w tym wypadku nie zadziała, po prostu musisz nam to pokazać/udowodnić. Wracając do sprzeczek/prowokacji - systematycznie zostaje Ci zwracana uwaga, a w niedalekiej przeszłości posiadałeś bloki na SB. Podanie nie jest dość rozwinięte, kompletnie nie przekonuje mojej osoby i mogę się założyć, że żadnego z czytelników. Podsumowując to wszystko co napisałem, jestem na zdecydowane NIE. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Jestem na nie - blokady na sb z powodu prowokacji i wyzwisk - brak doświadczenia - słabe podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Tum du rum bum bum Podanie samo w sobie odrzuca Brak doświadczenia moderacyjnego Składnia zdań leży, a to jednak podstawa Tak więc finalnie - NIE ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 26 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 NIestety, ale podanie mnie nie przekonuje, małe doświadczenie, słaba aktywność na forum. Jestem na NIE. Podanie ODRZUCAM. Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 26 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi