Użytkownik kukixd Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 1. Imię: Krystian 2. Twój nick na serwerze: kukiツ 3. Aktualny wiek: 16 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/kukiツ/145.239.18.202:27015/ 5. W jakich godzinach grasz?:Rano ok. 10-14 i wieczorem 21;00-23;00 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 6/10 tyle co z poradników 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Nie 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem komunikatywny, jestem rozpoznawalny na serwerze i jak mam chwile na gre to zawsze zajrzę na serwer 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: Tak 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kukiischeating/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:1:418204721 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 25 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 +aktywność. Często go widuję na serwerze. Spokojny, ogarnięty i wydaje się mieć poukładane w głowie +wiek -SM i brak admina wcześniej. Mimo wszystko dużo filozofii w tym nie ma. Jak Ci się uda i będziesz miał jakieś pytanie to podbijaj śmiało . +Prime +Nigdy nie był karany Trochę bardziej mogłeś się rozpisać z tymi trzema argumentami, ale ode mnie i tak masz TAK. Pozdrawiam, mayu Edit: posty na forum leżą, więc dobrze będzie jeśli szybko nadrobisz zaległości . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 @ Admin CS:GO Only Mirage#1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Jestem na TAK + widuje Cię często na serwerze + jesteś komunikatywny + jesteś rozpoznawalny na serwerze + gt - sm ale to jest moment do nauczenia, to nic ciężkiego 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Jestem na TAK +Aktywność +Komunikatywność +Dużo razy widzę Cię na serwerze -Brak admina 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka she Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Jestem na TAK +Aktywność, grasz na serwerze już od dawna i widzę cię raczej codziennie, +Jesteś ogarnięty i rozpoznawalny, +Spełniasz wymagania, -SM, ale łatwo możesz się nauczyć. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi