Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie od bana na czacik :((((

Vixo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Vixo
Czas i data zdarzenia: Jakoś 30 minut temu
Powód bana: Napisanie na czacie "t"
Dowód w postaci screenów: Zbędne
Coś od siebie:

Hejka smrody, sorka że Wam psują ten ponury wieczorny poniedziałek i musicie się męczyć czytać te wypociny. Wiem że ten dzień tygodnia jest znienawidzony przez większość społeczeństwa, aczkolwiek mam dziś humor jak mało kiedy, a jeszcze nawet nie wypiłem despa :(. Przejdę do meritum. Wbijam sobie dziś na forum wszystko ładnie elegancko, prowadzę sobie konwersacje z użytkownikami jak zawszę, nic nie zwiastowało tego mrocznego wydarzenia które się stało potem :hkKek: Otóż notorycznie na czacie użytkownicy wklejają sobie emotki, piszą jakieś głupoty z nudów tekstów piosenek ect, i nikt nie widzi żadnego problemu :( No więc @ Trivor  napisał sobie na czacie "t" To i ja sobie napisałem "t", myślę że nikogo to nie uraziło, ani nie było to spamem, aczkolwiek mam wyj****e na jakieś nabijanie postów na czacie bo nie walczę o 30zł na wydanie w sklepiku, prędzej bym walczył jakby do wygrania był talon na kebsika, albo jakiś fajny czteropaczek despa.  Wiem że ten Pan @ Kudlaty nie lubi jak go ktoś przewyższa IQ, i ma troszkę za wysokie ego, ale no ludzie za napisanie "t" na czacie dostać bana do 1 czerwca xDDDDDDDDDDDDD. Piszę te odwołanie z tej racji że to jest po prostu śmieszne, i z tego co wiem sieć po tym jak Trivor jest właścicielem, ma być prowadzona bez żadnego "kolesiostwa" itp.  Niech ta blokada zostanie jeżeli uważacie że jest słuszna, tylko na logikę pomyślcie co będzie za kilka dni jak taka osoba jak on będzie rozdawała bany na czacik za takie gówno za przeproszeniem. Przecież to jest śmieszne, to nie jest forum ministerstwa sprawiedliwości, i karanie w taki sposób za takie rzeczy jest po prostu strzałem w kolano. Miłego wieczoru ;) 

Ps: Nie dodałem screnów bo mój wpis został skasowany, więc bez sensu wszystko administracja sobie może sprawdzić ;)

Edytowane przez Vixo
  • Przykro mi 3
  • Zasłużony

Ostrzeżenia udzielił Ci Kudlaty, ale pozwolę się wypowiedzieć i zamknąć ten temat :D 
Otrzymałeś ostrzeżenie za zbędny spam, rozwinę Ci tutaj dlaczego i jak rozumiemy "spam". Wysyłałeś na początku "xDD" kilka razy następnie były dzisiaj parę niecenzuralnych słów z twojej strony, po czym napisał Trivor "t" dla testu Czatbox'a, lecz to nie znaczy że wy jak dzieci w przedszkolu macie po nim powtarzać. Następnie było kilka dogryzek ze strony twojej do Kudłatego który zwrócił ci uwagę. Reasumując warn jak i blokada na dzień dzisiejszy jest jak najbardziej słuszna, lecz postanawiam ci zmienić czas blokady do 24h, ponieważ nowy Regulamin Czatbox'a wszedł w życie niedawno i nie każdy się z nim zaznajomił. Tyle odemnie, dziękuje i pozdrawiam. 

• Super 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]