Użytkownik∙ hk. Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Nick podejrzanego: <3Lusia<3 Nazwa Serwera: DD2#2 SteamID/IP: STEAM_0:1:542441621 Data i godzina: Godzinkę temu. Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www108.zippyshare.com/v/9Q0yAvUE/file.html Rozpisanie Dowodów: Tutaj zostawiam Wam parę ciekawy akcji, które są warte uwagi: 1:32 - Zablokowanie celownika na postaci po zabójstwie? 2:22 - Przeskok na banie. 3:27 - Strzał obok nie w głowę, głowa siadła. 3:38 - Brak strzału w głowę, głowa siadła. 7:35 - Przeskok na głowę? 7:45 - Kolejny przeskok? 9:08 - Przeskok? Coś od siebie: Jak dla mnie wyżej wymienione akcję są podejrzane, lecz polecam obejrzeć od początku demko, gdyż może coś zostało przeoczone. 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Więc tak sprawdzając twoje podane akcje stwierdzam iż: 1:32 - Zablokowanie celownika na postaci po zabójstwie? - Ciężko stwierdzić przy zlagowanym demku. B- 2:22 - Tu zauważyłem dwa przeskoki. B+ 3:27 - Strzał obok nie w głowę, głowa siadła. B- 3:38 - Przy zwolnionym tempie można zobaczyć jak gracz namierza idealnie na banie B- 7:35 - Przeskok na głowę? - Oczywiście jak najbardziej. B+ 7:45 - Kolejny przeskok? - Jak najbardziej. B+ 9:08 - Przeskok. Akcja zaczyna się już od 9:00 praktycznie jak leci full auto widać przeskok bodajże z 2 razy no a twoją akcję ciężko mi określić gdyż no niestety ale demko zlagowane jest. @ GENERAL ALADEEN 1.6 Proszę o twoją wypowiedź. 3 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 1:23 -/+ Ja tam zauważyłem znów malutki, ale jednak, przeskok na głowę CT 1:31 -/+ Mimo że demko zlagowane ale ja tam zauważyłem zablokowany celownik na głowie. 2:19 -/+ 2:22 +b kozak strzał D: 3:27 +++++++++++b Za szybka reakcja z tą awką fajna głowa, celownik nawet nie jest na modelu. 3:21 takie +/- 3:37 +/- Look w sciane ?? 3:39 +b wychyla idealnie na model tutaj chyba złapało kwadracik bo szybko strzeliła nawet na 1/4 6:00 +b Taa dwa strzały i szybka głowa. 7:35 +b Przeskok 7:46 Kolejny przeskok b+ 8:56 +b Troche za szybko wystrzeliła 9:07 Celownik leci za modelem, strzał jest nienaturalny i tylko jeden. Była pewna, że trafi i zabije. Moim zdaniem tutaj był trigger'ek załączony, bo trochę tej głowy szukał. b+ Moim zdaniem, koleżanka leci na aim'e, prawdopodobnie alternative. Banned 3 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Cziter zbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi