Użytkownik BulaToKozak Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Imię: Dawid Twój nick na serwerze: BulaToKozak Aktualny wiek: Prawie 14 Czas spędzony na serwerze: 45,3 h W jakich godzinach grasz?: Najczęściej 11-20 Znajomość SourceModa [0/10]?: 5/10 Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Nie Byłeś kiedyś karany/na na StrefieSkilla?: Nie Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem aktywnym graczem, dogaduję się bardzo dobrze z innymi graczami, pomagam innym graczom, chciałbym pomóc rozwijać serwer oraz nieść pomoc graczom grającym na tym serwerze, nawet bez admina staram się by inni gracze przestrzegali regulamin Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK/NIE TAK Twój link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/bulatokozak/ Twój Steam ID: STEAM_1:1:495186460 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik luci Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 +czas spędzony w grze -brak doświadczenia +/- znajomość SM +/- wiek @ Admin CS:GO AWP NOSCOPE Myślę że można dać mu szanse się wykazać w roli admina 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabloEscobar Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 -wiek +czas na serwerze +/- znajomość SM Myślę że sobie poradzi jako admin 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik the_duck Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 +czas spędzony w grze -brak doświadczenia na posadzie admina +/- znajomość SM JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 27 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Jeżeli lubią cie admini to będziesz miał dobry kontakt i raczej nauczą cie co i jak Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 27 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi