Użytkownik FleszBenk21 Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) Witam miesiac temu (chyba) napsialem w sprawie kilku piosenek do dodania A ja dalej nie widze zeby jakas z nich zostala dodana nawet nie widze czy zostaly one przyjete czy nie :v Edytowane 27 Maja 2020 przez FleszBenk21 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 27 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Witaj @ FleszBenk21 Z ciekawości przejrzałem tematy w archiwum i jedyny temat jaki znalazłem to z 12 maja. Dotyczył on pochwały jednego z graczy, jak i całego serwera. Jeżeli nadal masz chęć zaproponowania kilku swoich piosenek, edytuj temat i dołącz swoje propozycję. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik FleszBenk21 Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 jak to? Ale tery sam wypowiadal sie na ten temat napisal ze w nastepnym miesiacu kilka wgra Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 28 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 @ Tery ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 28 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Wczoraj wgrana nowa paczka z rsami. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 28 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi