Użytkownik Monofotoalaajmbot Opublikowano 28 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 1. Imię: Przemek 2.Twój nick na serwerze: Monofotoalaajmbot 3. Aktualny wiek: 22 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/Monofotoalaajmbot/145.239.18.202:27015/ 5. W jakich godzinach grasz?: głownie po pracy 16-21 ( teraz mam zwolnienie tygodniowe to w sumie wchodzę i o 11 przez caly dzien coś ) 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 6/10? Dokładnie się nie znam na tej skali ale wszystkie podstawowe komendy znam i miałem już kilka razy admina na serwerach only mirage 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak, wiele razy 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: NIE 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: 3 argumenty: Doświadczenie Wiek Jeden dobry admin więcej na sieci to zawsze dla was na + W skrócie często jestem na serwerze i widzę cziterów i trzeba pisać na szybko po steam do adminów a ludzie z serwera uciekają, im mniej takich sytuacji że cheater ma szanse siedzieć na serwerze tym lepiej dla wszystkich. Proste i logiczne 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198052210993/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:1:45972632 Pozdrawiam Mono 2 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 28 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 No już nie mogłem się doczekać . +wiek +/-zachowanie. Chłop ogarnięty i w większości spokojny, ALE czasem mu puszczą nerwy. Nie wyzywa, tylko zdarzy mu się unieść na gracza. Nad tym trzeba będzie popracować. Mimo wszystko nie powinno być z tym większych problemów. Zgaduję, że admin nieco Ciebie ograniczy . +aktywność. Na serwerze widuję go praktycznie codziennie i spędza tam ogrom czasu. +doświadczenie. Miał admina, więc wie o co w tym wszystkim chodzi. Dodatkowo coś tam strzela, więc i w łapaniu cheaterów pomoże. Ode mnie jak najbardziej TAK. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka she Opublikowano 28 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Jestem na TAK +Spełniasz wymagania, +Aktywność, w ostatnim czasie widzę Cię na serwerze dość często, +Doświadczenie, +GT +/-SM +/-Zachowanie, co do Twojego zachowania to czasem jest lepiej, ale czasami gorzej. Nie obserwowałam Cię zbytnio, choć kojarzę kilka takich sytuacji, w których po prostu Cię ponosiło. Mimo wszystko jesteś ogarnięty i zawsze można to poprawić. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dabljuu Opublikowano 28 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 +wiek +gt +doświadczenie - taki że troche sie irytuje jak na mnie gra #unbind Shift 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 28 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Mono znam Cie Ogarniasz temat pod każdym względem + + + , fakt czasem Cie ponosi ale wszyscy jesteśmy ludźmi, w ciemno mogę powiedzieć że jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Jestem na TAK +Wiek +gt +Doświadczenie -Sm Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi