Użytkownik papasmerf Opublikowano 28 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) 1. Imię: Kacper 2.Twój nick na serwerze: papasmerf 3. Aktualny wiek: 15 4. Czas spędzony na serwerze: https://www.gametracker.com/player/papasmerf/54.38.49.145:27015/ 5. W jakich godzinach grasz?: 8-22 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Tylko raz zmutowany 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?:Jestem Osobą dojrzałą jak na swój wiek , chcę się przyczynić do tego by na serwerze dobrze się grało,Lubię pogadać sobie z graczami/adminami,Jestem osobą aktywną,Jestem osobą miłą i kulturalną, umiem pracować w grupie, , Mam mutacje oczywiście, lubię pomagać graczom i jestem osobą pomocną 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: Tak 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/73hdsdhdkajz 12. Twój Steam: STEAM_0:1:198085564 Edytowane 28 Maja 2020 przez papasmerf Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 28 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Jestem na TAK - Godziny na serwerze + Rozpoznawalność na serwerze + Mocne argumenty + SM + Jesteś ogarnięta osoba jak na swój wiek i dałbym ci szansę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 28 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Ekhem.. kategoryczne NIE - Godziny na serwerze - Rozpoznawalność na serwerze - Grasz jeden dzień i składasz podanie... serio?! - Konto pod podanie - Wystarczająca ilość adminów 17 (z 4/5 do wyautowania) 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik papasmerf Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) 9 godzin temu, fluxx napisał: Ekhem.. kategoryczne NIE - Godziny na serwerze - Rozpoznawalność na serwerze - Grasz jeden dzień i składasz podanie... serio?! - Konto pod podanie - Wystarczająca ilość adminów 17 (z 4/5 do wyautowania Odnosząc się do granie jeden dzień na serwerze nie gram jeden dzień wróciłem do CS 1 tydzień temu i wbiłem na serwer gram na serwerze 3 dni więc mordeczko jaki jeden dzień ? Z tego co widzę nasz urlop więc skąd możesz wiedzieć czy jestem rozpoznawalny ? Edytowane 29 Maja 2020 przez papasmerf 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 29 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Jestem na TAK - widzę cię na serwerze - wiek - dostępność - znajomość sm - jedynym mankamentem są godziny spędzone na serwerze ale to się nadrobi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KOFEX Opublikowano 29 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 18 godzin temu, papasmerf napisał: 1. Imię: Kacper 2.Twój nick na serwerze: papasmerf 3. Aktualny wiek: 15 4. Czas spędzony na serwerze: https://www.gametracker.com/player/papasmerf/54.38.49.145:27015/ 5. W jakich godzinach grasz?: 8-22 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Tylko raz zmutowany 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?:Jestem Osobą dojrzałą jak na swój wiek , chcę się przyczynić do tego by na serwerze dobrze się grało,Lubię pogadać sobie z graczami/adminami,Jestem osobą aktywną,Jestem osobą miłą i kulturalną, umiem pracować w grupie, , Mam mutacje oczywiście, lubię pomagać graczom i jestem osobą pomocną 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: Tak 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/73hdsdhdkajz 12. Twój Steam: STEAM_0:1:198085564 Jestem na Tak + Jesteś często na serwerze + Dojrzały jak na wiek + Znajomość sm - Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F1ndulek Opublikowano 29 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 + gadałem z tobą na serwerze i wydajesz sie spoko i na ogarniętego jak na swój wiek + sm - gt - konto pod podanie Powiem tak aktualnie jestem na NIE z dwóch powodów . 1 jest wystarczająco adminów ( ale moim zdaniem połowa powinna polecieć ) 2. mało jesteś na serwerze . Ale jak poprawisz gt i troche aktywnośc na forum będe na tak . Odnośnik do komentarza
Użytkownik F1ndulek Opublikowano 29 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 14 godzin temu, papasmerf napisał: Z tego co widzę nasz urlop więc skąd możesz wiedzieć czy jestem rozpoznawalny ? Akurat to prawda . chyba piszesz fluux te wypowiedzi tylko po aktywność na forum . Akurat dużo osób może go kojarzyć bo jest w miare ogarniętą i miłą osobą Odnośnik do komentarza
Użytkownik papasmerf Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 8 godzin temu, F1ndulek napisał: Akurat to prawda . chyba piszesz fluux te wypowiedzi tylko po aktywność na forum . Akurat dużo osób może go kojarzyć bo jest w miare ogarniętą i miłą osobą Wiem o tym GT mordo siedzę całymi dniami na serwerze żeby było jak najlepiej ale wiesz próbuje z całych sił na tyle ile mi pozwoli z jestem 3 i mam ponad 15 godzin więc wydaje mi się że to bardzo dużo ale dzięki za kom rzetelny i powodzenia ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik papasmerf Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Teraz, papasmerf napisał: Wiem o tym GT mordo siedzę całymi dniami na serwerze żeby było jak najlepiej ale wiesz próbuje z całych sił na tyle ile mi pozwoli z jestem 3 i mam ponad 15 godzin więc wydaje mi się że to bardzo dużo ale dzięki za kom rzetelny i powodzenia ? chodzi i tą twoją wypowiedź Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 31 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Jestem na TAK +SM +doświadczenie +dobre argumenty +jesteś ogarniętą osobą 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 31 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi