Użytkownik sQN! Opublikowano 29 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 1. Imię: Kacper 2.Twój nick na serwerze: sQN! 3. Aktualny wiek: 17 za 2 miesiące 18 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/sQN!/145.239.18.202:27015/ Może i w tym momencie nie ma zbyt dużo czasu ale będę się starał być bardzo często na serwerze. Proszę o danie szansy. 5. W jakich godzinach grasz?: Teraz gram od godz 8 rano i jestem cały czas aktywny do 17/18. Potem czasami też jestem 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 8 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak kilka razy na innych sieciach. 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Administracji przydała by się pomoc, a każdy admin więcej to mniej cziterów na serwerze. Byłem już adminem znam się na tym. Często gram w CSGO więc będę często na serwerze. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK / NIE 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/SqNNNQ/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:0:466195890 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 29 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Widzę, że już nie mogłeś się doczekać . +wiek. Chłop ogarnięty i kumaty. Nie przypominam sobie, aby się unosił. +doświadczenie. Był już parę razy adminem, więc wie o co w tym wszystkim chodzi. Dodatkowo 1800 godzin w cs też działa na jego korzyść. Przyda się do łapania cheaterów. +aktywność. Jak już wejdzie na serwer, to zbyt szybko z niego nie ucieka. -rozpoznawalność. Na serwerze grasz od niedawna i nie masz zbyt wiele tych godzin. Osobiście jestem za daniem Ci szansy, ale godziny do poprawy w trybie natychmiastowym . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Monofotoalaajmbot Opublikowano 29 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Wszystko jest na TAK Wiek Doświadczenie Ogarnięty człowiek Jedyny minus to te godziny że jesteś nowy, ale skoro grasz teraz czesto i ogarniasz to takich adminów trzeba a godziny dojdą z czasem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Jestem na NIE -aktywność -rozpoznawalność +doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Adi Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Jestem na NIE - Duzym minusem jest twoja aktywnosc, bedac adminem tak duzego serwera jest priorytetem TO bys byl dostepny. I to przez kilka godzin dziennie. - Rozpoznawalnosc oraz komunikacja z graczami oraz adminami tez jest potrzebna, co u ciebie jest na niskim poziomie (Z tego co wiem) + Doswiadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Mała aktywność na serwerze więc odrzucam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi