Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 1. Najlepszy administrator: @ PJETRAS 2. Najlepszy moderator: @ hk. 3. Najlepszy UB Team: - 4. Najlepszy właściciel/opiekun serwera*: @ Torri 5. Najlepszy admin serwera: @ Krixo 6. Najlepszy redaktor: @ -.Nothingness.- 7. Najlepszy grafik: - 8. Najsurowszy administrator forum/serwera: @ Kudlaty 9. Najlepszy gracz: @ PJETRAS 10. Najbardziej pomysłowy: @ Dershia 11. Najbardziej oschły: @ WhiteNygga 12. Największy śmieszek: @ Word 13. Najbardziej zaufany: @ kocimientka 14. Największy no-life: @ Dershia 15. Największa maruda: @ Delcia;DD 16. Największy lizus: @ seyn 17. Największy płaczek: @ UwU 18. Pomocna dłoń: @ Kaniel Outis 19. Najmilszy: @ Delcia;DD 20. Dama strefy: @ Dusia 21. Gentleman strefy: @ WhiteNygga 5 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 1. Najlepszy administrator: @ Łapa (Taka morda że co tutaj dużo ująć Chłop ma poczucie humoru, dobrze sprawuje swój obowiązek na randze Administratora) 2. Najlepszy moderator: @ Meluś (Skoro Dresiara jest redaktorem to trzeba było zamiennika znaleźć Młoda gwiazda moderacji Meluś! Słyszałem że ponoć kolega jest czysty dzięki Uszatemu ) 3. Najlepszy UB Team: @ LEGENDAR (Dużo się rozpisuje co albo świadczy o tym że jest ambitny albo świeży i nowy Ale nie powiem z ręką na k... sercu o! mogę powiedzieć że chłopak czasami tak się przejmuje tym co robi że nie raz pytał mnie milion razy o każdy szczegół Chwałą mu że dopina wszystko na ostatni guzik) 4. Najlepszy właściciel/opiekun serwera*: @ Uszaty (Tutaj taka duża gama opiekunów że jedyny powód dlaczego go wybrałem to jego dobry połyk, tzn posłuch wśród adminów gdyż wspaniale się sprawuje, a także na forum dopilnuje by wszystko było na czas ale i jakościowo dobrze wrzucone ) 5. Najlepszy admin serwera: @ Aniaa (Słyszałem że to kocica która niszczy drukarki nie wiem do dzisiaj o co z tym chodziło ale niech będzie przekonało mnie haha Do tego jest bardzo miła dla innych to zasługuje na najlepsze miano bo mało kto jest miły jako admin w dzisiejszych czasach haha) 6. Najlepszy redaktor: @ Dershia (Dresiara oj dresiara co tu mówić, priv redakcji zawalony jej pomysłami, tym że chce wszystko napisać i robić. Do dziś nie wiem skąd ta kobieta ma tyle chęci, albo czasu? mniejsza o to jakie są powody tego wszystkiego, ale mogę potwierdzić że jest godna swojego stanowiska, czasami jest tak pochłonięta że mówi coś a za chwile zapomina haha ) 7. Najlepszy grafik: 8. Najsurowszy administrator forum/serwera: @ Kudlaty (Panie administratorze oby pan nigdy nie przetrzepał mnie Wystarczyła jedna akcja bym uwierzył że dzięki niemu jest dyscyplina w adminach Takich ludzi potrzeba, do tego pomocny i jak czegoś nie wiesz to pomoże, miły ale i zabójczy jak podpadniesz tzw Kwintesencja Kudłatego ) 9. Najlepszy gracz: @ Junior ^ (Będę tutaj szczery Zabił mnie tyle razy że nawet jak wmawiałem sobie że jestem gównem to i tak czułem że w formie bym go nie pokonał choć nie miałem wielu przeciwników ostatnio ale myślę że od starego pijanego jest jednak skillowo lepszy, gdyż on trafia zazwyczaj i ciężko uniknąć ) 10. Najbardziej pomysłowy: @ KreC!K (Tu jest skarbnica wiedzy o serwerach, pluginach etc szczerze nie rozumiałem czasami co do mnie mówił o wprowadzaniu i usprawnianiu serwerów ale i tak byłem w szoku że było tego dużo Kumpel do ciągłych i nocnych rozmów o wszystkim, do tego długo siedzi w niektórych sprawach, stąd jego doświadczenie i wiedza) 11. Najbardziej oschły: @ WhiteNygga (Mój kochany właściciel Obyśmy nie dyskutowali już na temat moich wybryków bo nie dam rady kupić tyle napojów by pragnienie zaspokoić Nie polecam dyskutować bo lepiej gryźć piasek Stąd najbardziej "Oschły" haha ) 12. Największy śmieszek: @ Uszaty (Ulaniec to jego ksywa największego komika na sieci Jeździ tfu dobrym samochodem, do tego ma syna w tak młodym wieku, choć ten syn jakiś niespełniony mówiąc grzeczniej Kumpel do śmieszków jak znalazł, polecam wieczory i godziny na śmianiu się ze wszystkiego z osobą z dystansem i każdą barwą swojego humoru ) 13. Najbardziej zaufany: @ LEGENDAR (Choć myślałem że jest tylko dzieciakiem który rozwalił mi sieć to wiem że mogę na niego liczyć booo ma to coś że tak powiem, charakter który mówi że można ufać, nie wiem jak wytłumaczyć, tak czuje i każdy wie że są rzeczy i sprawy których nie możemy wytłumaczyć a tak uważamy To ten gość ) 14. Największy no-life: @ fluxx (Nikt tyle nie afczy na moim kanale jak ta mordeczka Czasami nawet myślę że nigdy nie będę sam bo zawsze gdzieś na kanale jest Mati Tylko problem w tym że on potrafi w jednej chwili być afk na wiele godzin, albo innego dnia wiele godzin być online i trudno dni odróżnić ) 15. Największa maruda: @ Delcia;DD (To jest prekursorka złotych myśli które ostatnio pare osób podchwyciło w tym ja Najlepszy teksy w którym pokazuje że nie wiek jak odpowiedzieć to "Dobra mutuje się..." hahah do dziś sprawia to uśmiech na twarzy, ale czasami jak to kobieta troszeczkę marudzi haha) 16. Największy lizus: @ seyn (Imiennik i spoko morda, ale słyszałem że ma dobry i cięty język Co się chwali i jest godne nagrodzenia najlepszego lizusa ) 17. Największy płaczek: @ UwU (ohh Kacperek, może jakby okoliczności były inne byśmy się tak nie wyzywali i spinali ale cóż życie Co jak co nie zmienia to faktu że troszeczkę za szybko płaczesz i przegrywasz Oby geografia szła Ci lepiej niż lepienie tekstów i śmiesznych żartów ) 18. Pomocna dłoń: @ Anox (Miesiące mijają, problemy przychodzą kolejne ale Anox wciąż na straży, jak mam problem zaczepiam lub piszę i przychodzi. Nie mam nic złego do powiedzenia o nim, a wręcz przeciwnie same pozytywy jaki to jest wspaniały dla sieci i pomocny dla innych ) 19. Najmilszy: @ Marta. (Choć byłem na kanale i wyzywałem, mówiłem brzydkie rzeczy w pobliżu kobiety to ona mnie jeszcze nie wyzwała o.o na tej sieci to normalnie dziwne że jest ktoś taki (oczywiście liczę tylko tych co ze mną siedzieli i gadali) więc miano najmilszego pasuje idealnie haha Może skromny admin na 1.6 ale nie dajcie się zwieźć kobieta zna się na wielu rzeczach i wiele ma do powiedzenia mądrego ) 20. Dama strefy: @ Istna (Tutaj nie wiedziałem kogo wybrać za bardzo dopóki nie przypomniał mi się sławny post z Twoim zdjęciem i jak napisałem że śliczna od legendara, a to jego tutaj bym oznaczył reasumując wygrałaś z nim to masz stanowisko haha A prawda taka że słyszałem wiele o Tobie miłego i niech tak zostanie ) 21. Gentleman strefy: @ DizZy (Choć mało go jest na tsie i czasami na sieci to wciąż czuwa jak strażnik Teksasu, czasami nawet strzela, ale dobrze że póki co mnie jeszcze nie trafił Właściciel który mnie zaciągnął do gromadki to mam u niego dług że się dobrze bawię ) 9 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mr.Nobody Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 1. Najlepszy administrator: @ seyn 2. Najlepsza moderatorka: @ kocimientka 3. Najlepszy UB Team: @ LEGENDAR 4. Najlepszy właściciel/opiekun serwera*: @ Torri 5. Najlepszy admin serwera: @ Vixie 6. Najlepszy redaktor: @ Vixie 7. Najlepszy grafik: - 8. Najsurowszy administrator forum/serwera: @ DizZy 9. Najlepszy gracz: @ Istna 10. Najbardziej pomysłowa: @ kocimientka 11. Najbardziej oschły: @ Kudlaty 12. Największy śmieszek: @ PJETRAS 13. Najbardziej zaufany: @ Vixie 14. Największy no-life: @ DizZy 15. Największa maruda: @ seyn 16. Największy lizus: @ PanZielony 17. Największy płaczek: @ seyn 18. Pomocna dłoń: @ Łapa 19. Najmilszy: @ kocimientka 20. Dama strefy: @ Vixie 21. Gentleman strefy: @ WhiteNygga 5 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 1. Najlepszy administrator: @ seyn 2. Najlepszy moderator: @ kocimientka 3. Najlepszy UB Team: @ LEGENDAR 4. Najlepszy właściciel/opiekun serwera*: @ Istna 5. Najlepszy admin serwera: @ Misiu 6. Najlepszy redaktor: @ -.Nothingness.- 7. Najlepszy grafik: - 8. Najsurowszy administrator forum/serwera: @ DizZy 9. Najlepszy gracz: @ Mr.Nobody 10. Najbardziej pomysłowy: @ WhiteNygga 11. Najbardziej oschły: @ Kudlaty 12. Największy śmieszek: @ PJETRAS 13. Najbardziej zaufany: @ DizZy 14. Największy no-life: @ UwU 15. Największa maruda: @ rTek 16. Największy lizus: @ -.Nothingness.- 17. Największy płaczek: @ shinga 18. Pomocna dłoń: @ hk. 19. Najmilszy: @ seyn 20. Dama strefy: @ Delcia;DD 21. Gentleman strefy: @ Mr.Nobody 6 1 2 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 WYNIKI ELITY SIECI: 1*. Najlepszy administrator: @ seyn 2*. Najlepszy moderator: @ Dershia 3*. Najlepszy UB Team: @ LEGENDAR 4*. Najlepszy właściciel/opiekun serwera*: @ Meluś 5*. Najlepszy admin serwera: @ Krixo 6*. Najlepszy redaktor: @ -.Nothingness.- 7*. Najlepszy grafik: @ EXEC 8. Najsurowszy administrator forum/serwera: @ seyn 9*. Najlepszy gracz: @ PJETRAS 10*. Najbardziej pomysłowy: @ Dershia 11. Najbardziej oschły: @ WhiteNygga 12. Największy śmieszek: @ PJETRAS 13. Najbardziej zaufany: @ WhiteNygga 14. Największy no-life: @ Dershia 15. Największa maruda: @ FiQel @ Misiu @ seyn 16. Największy lizus: @ seyn 17. Największy płaczek: @ UwU 18*. Pomocna dłoń: @ Kaniel Outis @ DizZy 19. Najmilszy: @ Delcia;DD 20. Dama strefy: @ Dershia 21. Gentleman strefy: @ WhiteNygga 1 3 1 3 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi