Użytkowniczka Emila Opublikowano 31 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1. Imię: Emilia 2.Twój nick na serwerze: ✦ emila ✦ 3. Aktualny wiek: 17 4. Czas spędzony na serwerze: https://www.gametracker.com/player/✦ emila ✦/54.38.49.145:27015/ 5. W jakich godzinach grasz?: Różnie ale najczęściej wieczorem. 6. Znajomość SourceModa?: 8/10 7. Czy posiadałaś już kiedyś Admina?: Tak 8. Byłaś kiedyś karana na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów, dlaczego właśnie Ty powinnaś posiadać tę funkcję?: Staram się być aktywna na tyle ile oczywiście czas mi pozwala, posiadam doświadczenie w obsłudze SM, jestem spokojna, pomagam w utrzymaniu dobrej atmosfery na serwerze, dobrze dogaduje się z innymi graczami. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/0394302/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:175099202 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 31 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Więc tak w mojej ocenie - Godziny trochę słabiutko ale myślę że nadrobisz na spokojnie + Doświadczenie w adminowaniu posiadasz także niewiedzę tu problemu + Znajomość SourceModa widzę że nie masz problemu Jestem skłonny ci dać na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 31 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Jestem na TAK + rozpoznawalność na serwerze + staż w byciu administratorem + znajomość SM + znam cie osobiście i jesteś ogarniętą osobą - godziny na serwerze ale to do nadrobienia| Pozdrawiam JasiK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik papasmerf Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jestem na tak Jesteś dosyć często na serwerze Rozpoznawalność Jesteś ogarnięta i miła Tylko te godzinki do poprawienia ale wszystko da się nadrobić 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jestem na Tak + doświadczenie +SM +miła i ogarnięta kobitka -GT ale to do nadrobienia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Moja ocena wygląda tak: - dużym minusem są godziny na serwerze ale nie ma rzeczy niemożliwych więc można to szybko nadronić, + znajomość sm to podstawa, a ty ją posiadasz + doświadczenie w byciu adminem + wiek + mocne argumenty, przemawiają do mnie + widzę cię na serwerze, jesteś miła, rozpoznawalna i myślę że będziesz dobrym adminem JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 1 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Grałem z tobą pare razy i wydajesz się w miarę ogarnięta. Nie mam zastrzeżeń co do twojego zachowania albo kultury. Moim zdaniem nie ma do czego przyczepić poza tymi godzinami bo jest ich powiedział bym bardzo mało i póki co i to jest nie wątpliwy minus. Jeśli wszystko w rzeczywistości wyglada tak jak napisałaś to nie widzę przeszkód, obyś tylko w miarę szybko wbiła godziny i będzie elegancko. Zostawiam decyzje pani Opiekun @ Torri 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jestem na Tak +SM +Doświadczenie - godziny na serwerze 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KOFEX Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Definitywnie jestem na TAK + Znajomość sm + Miła dziewczyna + Wiek - Godziny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F1ndulek Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jestem na Tak + Sm + Wiek + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 +doświadczenie +SM -godziny +Pełna kulturka zachowana Jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi