Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Użytkownik Miesiąca #Maj Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca maj, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać taki tytuł. Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia. https://strefaskilla.pl/temat/10568-uzytkownik-miesiaca-zasady/ Głosowanie trwa od dzisiaj tj. 01.06.2020r. a zakończy się 13.06.2020r. Wzór: Nick: Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 31 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Nick: @ Marta. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Aktywny udział w życiu forum, regularne głosowanie na serwery, pełny profesjonalizm w wykonywaniu swoich obowiązków. 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Nick: @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Dlaczego akurat @ kocimientka mogę się rozpisywać i rozpisywać, nawet mogę napisać wam tutaj książkę. Ale nie w tym rzecz, ponieważ patrząc troszeczkę obiektywniej, no to tak.. Jako Moderatorka forum swoje obowiązki wypełnia w 200% (tutaj musicie mi uwierzyć na słowo), Jest to bardzo pomysłowa osóbka, kilkanaście pomysłów oraz zmian o których pewnie nie wiecie pochodzi od niej , Aktywnie uczestniczy w życiu forum, oraz w dużej mierze przyczynia się do jego rozwoju, Oddaje głosy na serwery, oraz rozdaje reputacje dla osób które również głosują na serwerki, - I no stara się Kobita, żeby było jak najlepiej . LofeK 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 1 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Nick: @ Dershia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: @ Dershia posiada kilka rang funkcyjnych mianowicie moderator, redaktor, typer i nie jest to łatwe do pogodzenia. Jest Ona no-life'em forumowym jako moderator robi wszystko co leży w jej zakresie a nawet ciut ciut więcej jako redaktorka pilnie i starannie wykonuje powierzone jej zadania z pełną dokładnością jako typerka zajmująca się esportem praktycznie codziennie wstwia po 2/3 typery co nie jest łatwą sprawą do ogarnięcia (sam miałem okazję lekko pomóc jest z tym troszkę roboty) I wiecie co ? Ona robi to wszystko na raz właśnie dlatego ją typuje 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Nick:@ Dershia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Odkąd dołączyłem na forum dostrzegam ogromne poświęcenie ze strony @ Dershia . Dba o głosowanie na serwery, użytkowników forum, redakcje i czatboxa. Uczestniczy w życiu forum. Wszystkie tematy są zawsze na czas. Motywuje inne osoby do działania, pełny profesjonalizm ze strony naszej moderatorki. To się ceni 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nick: @ Dershia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Zacznijmy od jej zaangażowania w utrzymywaniu porządku, ładu i estetyczności w poszczególnych działach, jest to zdeterminowana, ambitna kobieta , którą powinno się docenić, bo robi to z chęci i może czasem z nudów :P, więc tak na forum nie da się nie zobaczyć dershi, jest aktywna , udziela się w życiu forum, wykonuje estetyczne, czytelne prace, które aż miło się czyta, wydaje mi się, że powinna być "użytkownikiem miesiąca", co mogę dodać.... hmm, oby tak dalej Kamilka 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Er Dfa. Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nick: @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Proste, duże zaangażowanie w forum oraz w rozwój całej Sieci. Przyczynia się w dużym stopniu do tego aby na forum panował porządek. Obowiązki wykonuje w 200% tak jak napisał @ seyn Co tam jeszcze... No ogólnie spore umiejętności, jest bardzo aktywna udowadniała już wielu iż jej awans nie był błędem. Daje z siebie 101% aby wszystko bzikało i było na swoim miejscu. Pondro elo 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BotsoN Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nick: @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Otóż ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca dlatego iż, zawsze się stara pomóc drugiej osobie, wykonuje wszystkie swoje obowiązki, przede wszystkim jest sumienna, 24h siedzi na forum. Jest osobą z dobrym serduszkiem Nie będę się więcej rozpisywał bo zabrakło by mi miejsca 3 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 2 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nick: @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Dlaczego @ kocimientka ? Zdecydowanie wzorowa moderatorka, wypełnia swoje obowiązki najlepiej jak tylko potrafi. Duża aktywność, zaangażowanie- jak dla mnie same plusy. 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Istna Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nick: @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Bardzo milusia osóbka, wykazuje się ogromną aktywnością. Kasia zdecydowanie jest bardzo pomocna i doskonale wiem,że można na nią liczyć! Jak najbardziej perełka na strefie! 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick: @ Dershia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Milutka, sympatyczka, ach bardzo mądra udziela korków mi i @ PJETRAS dzięki jej zdajemy. Jest bardzo pracowita co przekształca sie na dużo rzeczy które dzieją się na forum 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick @ Dershia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Bardzo miła i sympatyczna osóbka, pomoże kiedy potrzeba, swoje obowiązki wypełnia perfekto , mega pracownita kobitka wiele robi dla forum 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick: @ Dershia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Wykonywanie obowiązków to dla niej chleb powszedni, czasami wykraczają one poza zadania moderatora, poniekąd bezkonfliktowa, tematy wychodzące spod jej ręki są praktycznie cały czas aktywne. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick: @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Co tu dużo mówić, jest to osoba która wykonuje obowiązki moderatora ponad normę, do tego dochodzi wysoka aktywność na forum czyli same plusy ogółem 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lucky_Luke Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick: @ hk. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: moim zdaniem jest jedną z nielicznych osób, która wnosi coś na forum przydatnego, dodaje ciekawe tematy, a nie kolejny temat o "gotowaniu ryżu jaśminowego" oraz jest aktywnym użytkownikiem 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick: @ hk. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ogromna aktywność i zaangażowanie w forum, taki mały no-life forumowy, jak trzeba to pomocny i milutki, zasługuje jak najbardziej na użytkownika miesiąca. 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mr.Nobody Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick: @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Według mnie, moderatorka pierwsza klasa. Spełnia swoje obowiązki, stara się widać że nie osiadła na laurach tylko pracuje w 200%. Miła osóbka przyjazna, pomysłowa, widać w niej wiele zaangażowania i jestem pewny że oznaczenie jej za użytkownika miesiąca jest trafne. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick: @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Kobitka pracowita, wyróżnia się pilnością i solidnością w wykonywaniu każdej pracy. Kasieńka nie potrafi siedzieć bezczynnie, dlatego chętnie podejmuje się nowych zadań. Mimo, że jest w ciągłym ruchu, swoją pracę wykonuje dokładnie i zawsze na czas. Często służy pomocą innym ludziom. 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Misiu Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick: @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Duże zaangażowanie w forum, typowy nolife, jak trzeba to służy pomocą, można z nią pożartować i generalnie bardzo milutka. Obowiązki Moderatorki forum wykonuje, jak najlepiej tylko potrafi. Jak najbardziej zasługuje na użytkownika miesiąca. Ogólnie myślałem nad 3 osobami ale wypadło na Kaśkę, a przez co- przez to, że dobrze mi się z nią rozmawia i fajnie gra w lola :). 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick: @ Dershia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Duże zaangażowanie na forum i sumienne wykonywanie obowiązków. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DymsoN Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nick @ Dershia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca? @ Dershia wykazuje się bardzo dużą aktywnością na forum. Główne tematy, które rzucają mi się w oczy są napisane właśnie przez nią. Bardzo przyjazna i pomocna osoba u której zawsze znajdziesz pomoc w wielu kwestiach, a jeśli ona nie jest w stanie Ci pomóc, znajdzie kogoś kto może za Ciebie. Polecam i pozdrawiam Piotr Frączewski 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ FiQel Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Nick: @ Marta. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ponieważ jest aktywna na forum jak i na serwerze,nie jest osobą konfliktową.Dla tego @ Marta. powinna dostać użytkownika miesiąca. To tyle dziękuje za uwagę 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Supernova Opublikowano 5 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nick:@ Dershia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca?: @ Dershia jest bardzo pracowitą moderatorkom. Stara się robić wiele, czasem nawet ponad swoje możliwości. Jest bardzo ambitna, co pokazuje fakt że w większości ważniejszych tematów widnieje jej nick. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 5 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nick:@ @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca?: Zdecydowanie chyba najbardziej aktywna osoba na całej sieci. W roli moderatora sprawuje się bez zarzutów, spiny czy kłótnie jak zauważyłem zawszę stara się rozwiązywać delikatnie aby obie strony doszły do porozumienia. Zawszę jak jest problem wale do niej i szybciutko mi pomaga. Także nie widzę tutaj chyba na daną chwilę innej kandydatki, czy kandydata. Prócz tego jest bardzo przyjazną i przyjemną osobą, a to też jest wielki plus. 3 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 5 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nick: @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Jedna z najbardziej aktywnych osób na sieci (kto normalny siedzi 4 dni przed komputerem nie? normalne ss z teamspeaka sa wiec mam dowody), po za tym wszędzie jej pełno jest aktywna wiec co tu dużo mówić 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi