Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Użytkownik miesiąca #Maj [Głosowanie]

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

Użytkownik Miesiąca #Maj

Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca maj, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać taki tytuł.

Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. 

Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia.

https://strefaskilla.pl/temat/10568-uzytkownik-miesiaca-zasady/

Głosowanie trwa od dzisiaj tj. 01.06.2020r. a zakończy się 13.06.2020r.

Wzór:

Nick:

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca:

• Lubię to! 2

heh1111.png

• Użytkownik∙

Nick: @ Marta.

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Aktywny udział w życiu forum, regularne głosowanie na serwery, pełny profesjonalizm w wykonywaniu swoich obowiązków. 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Wow! 2

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Zasłużony

Nick: @ kocimientka

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Dlaczego akurat @ kocimientka  mogę się rozpisywać i rozpisywać, nawet mogę napisać wam tutaj książkę. Ale nie w tym rzecz, ponieważ patrząc troszeczkę obiektywniej, no to tak.. 

Jako Moderatorka forum swoje obowiązki wypełnia w 200% (tutaj musicie mi uwierzyć na słowo), 
 Jest to bardzo pomysłowa osóbka, kilkanaście pomysłów oraz zmian o których pewnie nie wiecie pochodzi od niej ;) ,
 Aktywnie uczestniczy w życiu forum, oraz w dużej mierze przyczynia się do jego rozwoju,
 Oddaje głosy na serwery, oraz rozdaje reputacje dla osób które również głosują na serwerki,
- I no stara się Kobita, żeby było jak najlepiej  :/. 

LofeK  <3 

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Ha ha 1
  • Legends Never Die

Nick: @ Dershia

@ Dershia  posiada kilka rang funkcyjnych mianowicie moderator, redaktor, typer i nie jest to łatwe do pogodzenia.  Jest Ona no-life'em forumowym jako moderator robi wszystko co leży w jej zakresie a nawet ciut ciut więcej jako redaktorka pilnie i starannie wykonuje powierzone jej zadania z pełną dokładnością jako typerka zajmująca się esportem praktycznie codziennie wstwia po 2/3 typery co nie jest łatwą sprawą do ogarnięcia (sam miałem okazję lekko pomóc jest z tym troszkę roboty) 

I wiecie co ? Ona robi to wszystko na raz  właśnie dlatego ją typuje <3 

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Zasłużony

Nick:@ Dershia

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Odkąd dołączyłem na forum dostrzegam ogromne poświęcenie ze strony @ Dershia . Dba o głosowanie na serwery, użytkowników forum, redakcje i czatboxa. Uczestniczy w życiu forum. Wszystkie tematy są zawsze na czas. Motywuje inne osoby do działania, pełny profesjonalizm ze strony naszej moderatorki. To się ceni ;) 

• Super 3
  • Dzięki 1

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

• Użytkownik∙

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Zacznijmy od jej zaangażowania w utrzymywaniu porządku, ładu i estetyczności w poszczególnych działach, jest to zdeterminowana, ambitna kobieta , którą powinno się docenić, bo robi to z chęci i może czasem z nudów :P, więc tak na forum nie da się nie zobaczyć dershi, jest aktywna , udziela się w życiu forum, wykonuje estetyczne, czytelne prace, które aż miło się czyta, wydaje mi się, że powinna być "użytkownikiem miesiąca", co mogę dodać.... hmm, oby tak dalej Kamilka <3

• Super 2

PlainFriendlyFowl-size_restricted.gif

• Zasłużony

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca:  Proste, duże zaangażowanie w forum oraz w rozwój całej Sieci. Przyczynia się w dużym stopniu do tego aby na forum panował porządek. Obowiązki wykonuje w 200% tak jak napisał @ seyn  Co tam jeszcze... No ogólnie spore umiejętności, jest bardzo aktywna udowadniała już wielu iż jej awans nie był błędem. Daje z siebie 101% aby wszystko bzikało i było na swoim miejscu. Pondro elo

• Super 3

76561198883351139.png

• Użytkownik

Otóż ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca dlatego iż, zawsze się stara pomóc drugiej osobie, wykonuje wszystkie swoje obowiązki, przede wszystkim jest sumienna, 24h siedzi na forum.

Jest osobą z dobrym serduszkiem <3:D

Nie będę się więcej rozpisywał bo zabrakło by mi miejsca :D

• Super 3

hot dog dancing GIF by joonasjoonasdeer popcorn GIF

• Legends Never Die

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Dlaczego @ kocimientka ? Zdecydowanie wzorowa moderatorka, wypełnia swoje obowiązki najlepiej jak tylko potrafi.  Duża aktywność, zaangażowanie- jak dla mnie same plusy.

• Super 2
  • Dzięki 1
  • Wow! 2

imageproxy.gif 

• Użytkowniczka

Nick:  @ kocimientka

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Bardzo milusia osóbka, wykazuje się ogromną aktywnością. Kasia zdecydowanie jest bardzo pomocna i doskonale wiem,że można na nią liczyć! Jak najbardziej perełka na strefie! :PepeLove:

• Super 3

cc6280f5ebbb24dec590b9b5be317a51db1f524fr5-400-286_00.gif

• Użytkownik∙

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Milutka, sympatyczka, ach bardzo mądra udziela korków mi i @ PJETRAS  dzięki jej zdajemy. Jest bardzo pracowita co przekształca sie na dużo rzeczy które dzieją się na forum :D<3 

• Super 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Nick @ Dershia

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca:

Bardzo miła i sympatyczna osóbka, pomoże kiedy potrzeba,  swoje obowiązki wypełnia perfekto , mega pracownita kobitka wiele robi dla forum <3 

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

Nick: @ Dershia

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Wykonywanie obowiązków to dla niej chleb powszedni, czasami wykraczają one poza zadania moderatora, poniekąd bezkonfliktowa, tematy wychodzące spod jej ręki są praktycznie cały czas aktywne.

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Co tu dużo mówić, jest to osoba która wykonuje obowiązki moderatora ponad normę, do tego dochodzi wysoka aktywność na forum czyli same plusy ogółem :D

• Super 3

sad-cat-72.gif

• Użytkownik

Nick: @ hk.

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: moim zdaniem jest jedną z nielicznych osób, która wnosi coś na forum przydatnego, dodaje ciekawe tematy, a nie kolejny temat o "gotowaniu ryżu jaśminowego" oraz jest aktywnym użytkownikiem

• Dzięki 2
  • Użytkowniczka

Nick:  @ hk.

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ogromna aktywność i zaangażowanie w forum, taki mały no-life forumowy, jak trzeba to pomocny i milutki,  zasługuje jak najbardziej na użytkownika miesiąca. :PepeLove:

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Według mnie, moderatorka pierwsza klasa. Spełnia swoje obowiązki, stara się widać że nie osiadła na laurach tylko pracuje w 200%. Miła osóbka przyjazna, pomysłowa, widać w niej wiele zaangażowania i jestem pewny że oznaczenie jej za użytkownika miesiąca jest trafne.

• Super 3

giphy.gif

• Użytkowniczka

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Kobitka pracowita, wyróżnia się pilnością i solidnością w wykonywaniu każdej pracy. Kasieńka nie potrafi siedzieć bezczynnie, dlatego chętnie podejmuje się nowych zadań. Mimo, że jest w ciągłym ruchu, swoją pracę wykonuje dokładnie i zawsze na czas. Często służy pomocą innym ludziom. <3

• Super 5
  • Użytkownik

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Duże zaangażowanie w forum, typowy nolife, jak trzeba to służy pomocą, można z nią pożartować i generalnie bardzo milutka. Obowiązki Moderatorki forum wykonuje, jak najlepiej tylko potrafi. Jak najbardziej zasługuje na użytkownika miesiąca. <3

Ogólnie myślałem nad 3 osobami ale wypadło na Kaśkę, a przez co- przez to, że dobrze mi się z nią rozmawia i fajnie gra w lola :).

• Super 3
  • Użytkownik

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Duże zaangażowanie na forum i sumienne wykonywanie obowiązków.

• Super 1
  • Dzięki 1

death dance.jpg

• Użytkownik

Nick

@ Dershia

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca?

@ Dershia wykazuje się bardzo dużą aktywnością na forum. Główne tematy, które rzucają mi się w oczy są napisane właśnie przez nią. Bardzo przyjazna i pomocna osoba u której zawsze znajdziesz pomoc w wielu kwestiach, a jeśli ona nie jest w stanie Ci pomóc, znajdzie kogoś kto może za Ciebie.

Polecam i pozdrawiam

Piotr Frączewski

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Nick: @ Marta.

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ponieważ jest aktywna na forum jak i na serwerze,nie jest osobą konfliktową.Dla tego @ Marta. powinna dostać użytkownika miesiąca.

To tyle dziękuje za uwagę :P <3 

• Super 1
  • Wow! 1
  • Legends Never Die

Nick:@ Dershia

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca?: @ Dershia jest bardzo pracowitą moderatorkom. Stara się robić wiele, czasem nawet ponad swoje możliwości. Jest bardzo ambitna, co pokazuje fakt że w większości ważniejszych tematów widnieje jej nick.  

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Nick:@ @ kocimientka

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca?: Zdecydowanie chyba najbardziej aktywna osoba na całej sieci. W roli moderatora sprawuje się bez zarzutów,  spiny czy kłótnie jak zauważyłem zawszę stara się rozwiązywać delikatnie aby obie strony doszły do porozumienia.  Zawszę jak jest problem wale do niej i szybciutko mi pomaga. Także nie widzę tutaj chyba na daną chwilę innej kandydatki, czy kandydata.  Prócz tego jest bardzo przyjazną i przyjemną osobą, a to też jest wielki plus. 

• Super 3
  • Legends Never Die

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Jedna z najbardziej aktywnych osób na sieci (kto normalny siedzi 4 dni przed komputerem nie? normalne ss z teamspeaka sa wiec mam dowody), po za tym wszędzie jej pełno jest aktywna wiec co tu dużo mówić 

• Super 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]