Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

J3B

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: J3B4U C13 P13S P12D0.
Nick oskarżonego: MesseM
IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:509320799 , IP nie mam skąd wziąć
Data i czas zdarzenia: 02.06.2020 Godzina około 18:10
Powód skargi: Nie rozumiem powodu bana
Opis sytuacji: Miałem wybrać numer od 1 do 100, wybrałem 10 i admin dał mi bana na 5 minut z powodem pokazanym niżej.
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Wycinek z konsoli:

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina MesseM. 
[AMXBans] Pozostalo ci 4 minut i 44 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : J3B4U C13 P13S P12D0. 
[AMXBans] Powod : ' Prowokowanie administracji. ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1427140947 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' X ' 
[AMXBans] ===============================================

• Legends Never Die

Zły dział -> Odwołaj się od bana

+ zastosuj wzór

mrrr+;3.gif

• Użytkownik

Ale ja nie chcę unbana, 5 minut poczekam. Dział jest dobry bo to jest skarga na admina, wzoru nie było w dziale podanego.

• Użytkownik

Siemanko, witam się z moją fanką. A więc tak, ogólnie to dostałeś bana na 5 minut, bo zacząłeś pisać jakieś głupie teksty typu (https://prnt.sc/ssh4fe) oraz (https://prnt.sc/ssh4hx), myślę, że chciałeś mnie tym sprowokować, aby Cię zwyzywał czy coś, nie wiem dokładnie, co tam miałeś na myśli pisząc to, ale wiem jedno, że za te pety mogłem Ci dać dłuższego bana, a jednak tego nie zrobiłem. Jeszcze pytałem się Ciebie przez admin voice, jaką wybierasz liczbę od 0 do 100, a ty wybrałeś 10, to dałem Ci bana na 5 minut, bo myślałem, że Cię chociaż trochę przestraszę i mnie przeprosisz, ale jednak ty wolałeś się dalej wykłócać, to dostałeś bana na 5 minut, moim zdaniem ta skarga nie ma kompletnie sensu, chciałeś trochę zdobyć atencji i możliwe, że ją zdobyłeś i dlatego gratuluje Ci bardzo z całego serduszka. Pozdrawiam i życzę miłego grania, buziaki. 

@ J3B Oj mordo, wydaję mi się, że nikt nie jest głupi i każdy wie, że tak naprawdę w nicku masz coś obraźliwego, ale podmieniłeś sobie po prostu litery na cyfry, a ja głupi nie jestem, więc dałem Ci bana na 5 minut bo uznałem to za prowokację.

A co do tego, że powiedziałem do Ciebie wybierz cyfrę od 0-100 to myślałem, że zrozumiesz o co chodzi, ale jednak nie zrozumiałeś. 

A i tak dla sprostowania to od samego początku chciałem Ci dać bana na 5 minut. 

Co do tych petów to jeżeli faktycznie pisałeś to jako ZWIERZAKI to mój błąd. 

• Użytkownik

Pety były odniesieniem do zwierzaków (czyt. pet [ang.] - zwierzę). Myślałem, że nadal są na serwerze.

Co do pierwszego screen'a to gdzie tam Cię sprowokowałem? W moim nick'u nie ma nawet obraźliwych słów.

10 w Twojej skali 1-100 = 5 ?

Sądzę, że za domyślne bierze się na każdym serwerze w Polsce, definicję słów ze słownika języka polskiego. Gdzie w tym słowniku słowa:

- J3B4U

- C13

- P13S

- P12D0

Są uznawane za obraźliwe/pogardliwe (czy za jakie tam je uznałeś) ?

"A co do tego, że powiedziałem do Ciebie wybierz cyfrę od 0-100 to myślałem, że zrozumiesz o co chodzi, ale jednak nie zrozumiałeś. "

No właśnie tu nie dało się nie zrozumieć prostego przekazu, dlatego wybrałem liczbę 10.

"A i tak dla sprostowania to od samego początku chciałem Ci dać bana na 5 minut. "

Od samego początku? Rozumiem, że od mojego pierwszego wejścia na serwer. Wtedy już raczej nie za prowokowanie administracji. W takim razie za co?

• Użytkownik

Co do drugiego screena odnośnie petów - zwierzaków, nie mam zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o pierwszego to jakby nie patrzeć w małym stopniu jest to prowokacja, patrząc na Twój nick widać podtekst, który w moim mniemaniu jest obraźliwy, nie żyjemy od dziś i obaj dobrze wiemy, że chciałeś w jakimkolwiek stopniu obrazić go tak, by nie być za to karanym, w tej sytuacji postanowiłeś napisać ową wiadomość  - "J3B4U C13 P13S P12D0. :  mój nick to wiadomość do ciebie messem" 

Dodam jeszcze od siebie, że nie są potrzebne jakiekolwiek zgryzy między graczami czy też tworzenie sobie wrogów. Mam nadzieję, że podejdziecie do tej sytuacji jak należy. A ja was zapraszam na serwer i życzę miłej gry, pozdrawiam!

• Super 1
  • Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]