Użytkownik w0xic Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Twój nick na serwerze: w0xic Nick admina banującego. FRIK Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana, permamentnego Czas oraz data bana: 11:12 03.06.2020 Serwer na którym dostałeś bana: arenki 1v1 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Gralem sobie luzno na waszym serverze po powrocie do csa, gram na koncie z pierwszym poziomem, co jest bardzo mylace. Gralem wczoraj wieczorem oraz dzisiaj rano, wbilem toptime oraz zwykla topke. Pare osob osadzalo mnie o cheaty, jednak potem mnie przepraszali. Przerwa od csa byla spowodowana cheaterami, na poprzednim koncie, ktore sprzedalem mialem globala. FRIK mowil, ze wydawalo mu sie, ze mam legit wallhacka, rozumiem ze mogl sie pomylic jednak nie uzywam zadnych wspomagaczy. Prosilbym o zdjecie blokady. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://www.sourcebans.cloudh.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:551152540&advType=steamid&Submit# Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 54.38.49.145:27015 Disconnect: You have been banned by this server, check https://www.strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check https://www.strefaskilla.pl for more info. Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 @ FRIK 48h na rozpisanie demka 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik w0xic Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dobra, oglądnąłem demko. Od razu wytłumacze to skakanie na początku rundy o którym wspominałeś po moim banie. Od razu jak zauważyłem kogoś lufę, rękę, głowę czy cokolwiek to czemu miałbym go nie prefire'ować? Skoro wiem za którym boxem jest, mogę jedynie zgadywać z której strony wyjdzie. Jakoś bardziej grałem instynktownie i czasami może opuszczałem jakąś część mapy, jednak czasami się to na mnie odbijało. Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zamykam temat bo robi się nie potrzebny spam, otworzy jak będzie rozpisane demko! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FRIK Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 DEMO1 (http://763826.node28.pukawka.pl/dem-am_water-1591173456-1591174721.zip) am_water 10:37 (0:50) Wychyliłeś na typa i zacząłeś scanować nie tam gdzie go widziałeś tylko przeniosłeś celownik w stronę typa. (5:30) Często robisz idealne prefire w typa nie myśląc nawet o zmianie pozycji i tym razem było tak samo. (6:25) Idealnie dajesz prefire tam gdzie jest typ. (6:52) Bardzo szybki strzał. (7:23) prefire albo demko zlagowane (8:24) Ty za każdym razem idealnie prefire robisz praktycznie się nie mylisz za często moim zdaniem się to powtarza. (9:41) sacnujesz i trafiasz HEAD. (11:19) Podzejrzanie wychylasz. (12:35) Wcelowany jesteś od początku rundy w jedną pozycję bo wiesz że ci nie wychyli gdy zmienia pozycję to ty też uciekasz. (14:28) Bardzo szybki strzał. (15:58) znowu szybki prefire. (17:13) Aimbot albo to demko takie zlagowane ale mega podejrzane. (18:09) prefire jakiś dziwny. (18:59) Nie sprawdzanie innych pozycji tylko wcelowny w jedną pozycję gdzie stoi gość. (19:11) Znowu idealnie cuelujesz w pozycję typa. DEMO2 (http://763826.node28.pukawka.pl/dem-am_redline-1591174723-1591175984.zip) am_redline 10:58 (0:53) Nie wiem co to było chyba sprawdzanie pozycji. (1:04) Strzał z respa. (1:23) Dziwny prefire. (1:57) Podejrzany scan BOX'a. (2:10) Chyba był przygotowany że gość stoi na górze box'a. (2:16) Prefire żadko się mylisz. (5:45) Niby randomowy strzał ale strzelwa ty typa przez box'a. (8:45) Znowu dziwny scan. Ogólnie strawa wygląda tak próbowałeś się kryć z WH, ale czasami ci nie wychodziło. Bardzo często jak nie w każdej rundzie robiłeś prefire i w 90% trafiałeś. Czasami miałeś bardzo dziwne rundy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik w0xic Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Wiesz, jeśli kogoś nie widze to musze celować w jakąś pozycję, jest szansa, że ktoś akurat tam jest. No chyba, że wolisz celować w sufit bądź podłogę zanim zobaczysz typa. Nie mam na to wpływu, że często trafiałem w te pozycje. Gram czysto instynktownie Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zamykam ponownie, obejrzę demko i dam werdykt 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jako, iż zostałem poproszony o przejęcie demka to ja wydam werdykt. Standardowo + Czysta akcja +/- Podejrzana akcja - Bardzo podejrzana akcja MAPA 1 (0:50) +/- Akurat cały czas celownik na modelu przecież przeciwnik mógł zmienić pozycje nieprawdaż? (5:30) + Brak mowy o żadnym prefire, normalne strzały. (6:25) +/- W tym momencie sytuacje z 0:50 a 6:25 są dziwne. Jak przeciwnik stał w miejscu to cały czas skanowałeś idealnie na model a w tym wypadku jak przeciwnik zmieniał pozycje to od razu wyłączyłeś scope i ruszyłeś za nim. (6:52) + Normalnie wychylił i dostał strzał w głowę. (7:23) +/- Bardzo często jesteś pewien jaki ruch wykona przeciwnik, w tym wypadku wiedziałeś, że siedzi na kucaku. (8:24) - Bardzo podejrzane, prawie zawsze wiesz co przeciwnik robi za ścianą kuca/zmienia pozycje i w zależności od tego co robi to ty reagujesz inaczej. Jest na kucaku to skanujesz lub pestkujesz na głowę. Jak zmienia pozycje to ty od razu uciekasz. (9:41) + Normalny HS. Brak mowy o jakimkolwiek scanie w głowę. (11:19) - Ktoś tu chyba przypadkowo poleciał celownikiem za modelem hmm? (12:35) - Ponownie, bardzo podejrzane doskonale wiesz, że przeciwnik czeka wcelowany za ścianą i gdy on zmienia pozycje to ty również. (14:28) +/- Bardzo szybka reakcja. (15:58) +/- Ponownie bardzo szybka reakcja. (17:13) - Ledwo pojawił się przeciwnik a ty już zdążyłeś dać mu pestkę w głowę (18:09) - Celownik na kucaku a ty się boisz wychylić bo widzisz, że przeciwnik jest wcelowany. (18:59) - W tym momencie utwierdzasz mnie przy decyzji, że korzystasz z WH czy Radarhacka bo cały czas doskonale wiesz, że przeciwnik stoi w miejscu i nie zmienia pozycji. Dodatkowo, gdy przeciwnik zmienia pozycje i później zamierza ponownie wrócić na nią to z twojej strony wchodzi już scope. (19:11) - Cały czas celownik idealnie na głowę MAPA 2 (0:53) +/- Wygląda to tak jakbyś cały czas widział, że przeciwnik jest za boxem. (1:04) + Tutaj akurat widział model przeciwnika, więc miał prawo się wcelować. (1:23) + Jak podskoczył to zobaczył, gdzie znajduje się przeciwnik. (1:57) - Już celownik poleciał za modelem, gdy przeciwnik zmierzał w lewo. (2:10) +/- Podchodzisz na shift bo wiesz, że przeciwnik znajduje się na boxie? (2:16) +/- Bardzo szybki strzał (5:45) +/- Ponownie bardzo szybki strzał, trigger? (8:45) - Strzały idealnie na model przeciwnika. Podsumowując. Zacznijmy może od drugiej mapki. Na drugiej mapce w pewnych momentach bardzo często leciał Tobie celownik idealnie na model przeciwnika po czym starałeś od razu go odciągnąć od modelu, dodatkowo miałeś bardzo szybką reakcję. Drugą mapkę możemy uznać jako "życiówkę". Wróćmy zatem do mapki nr. 1. Na mapie pierwszej na samym początku demka, gdy wchodzisz do gry przez pierwsze rundy nie dzieje się nic ciekawego. Aż do momentu, w którym zaczynasz ustawiać celownik na modelach dosyć często. Zbyt dużo sytuacji, w których doskonale wiesz jak zachowa się przeciwnik i ciężko nazwać to "instynktem" bo jak to jest, że akurat twój instynkt mówi Ci "Ej, ten chłop tutaj dalej stoi, czekaj na niego" a w innej podpowiada "Na 100% już uciekł, możesz szukać go". Odwołanie odrzucone. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi