Użytkownik mounti Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 1. Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza: admin chyba 2. Twój nick na serwerze: KEJSSᶫᵒᵛᵉ / adff / Kiniaᶫᵒᵛᵉ 3. Nick osoby oskarżonej: jasik coś takiego idk 4. Dlaczego składasz skargę: Adminek się poczuł i dał mi bana na tydzień XD 5. Data i godzina zdarzenia: 02.06.20 13:46 6. Opis sytuacji: Arenka idealna na tapowanie, a pan adminek rashuje jak ostatni cymbał w 3 sekundzie rundy, dodatkowo mając pretensję, że nie chce wyjść i strzelać się z nim na otwartym terenie XDD Kolega chyba za bardzo się poczuł, bo pyta czy wyjdę zza boxa to elegancko mówię ''spierdalaj lol po co rashujesz'' i dostałem bana 1 wk za obrazę administratora XD gram na tym serwerze dłużej niż on pewnie, przed restartem rankingu i rang byłem w top 10 spędzonego czasu na serwisie bo prawie 100h przegranych, a kolega chyba za bardzo się poczuwa i przeżywa gierkę jakby rodzice zabronili mu wychodzić z domu dlatego żyje gierką. XD 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): idk mam lepsze rzeczy do roboty niż nagrywanie voice chatu, może kolega który dał mi bana się odniesie 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Odwołując sie do bana nie wiem co masz na mysli "rashowaniem", skoro przez całą runde stałes za boxem wcelowany na pixel a ja nie wyszedlem ani razu za połowe. Spytalem sie ciebie czy wyjdziesz sie postrzelac na otwartym terenie, po czym dostałem odpowiedz "spierdalaj" bez zadnego po co rush jak to ujałeś. Zadnego rushu po upływie 3 sekund tez nie było moze ci sie pomylily serwery.Dla mnie ban słuszny tym bardziej widząc co zbanowany napisał w odwołaniu. Pozdrawiam Jasik 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mounti Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 3 sekundy po rozpoczęciu byłeś już praktycznie na mojej połowie XDD czym cie niby obraziłem XD jakbym jeszcze ci powiedział ''spierdalaj pajacu'' albo inny debilu kretynie to rozumiem XDDDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Sprawdz demo kolego potem sie wypowiadaj bo to juz sie smieszne robi Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 3 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Wasza rozmowa w tej rundzie wyglądała tak: - Wyjdziesz ? - Ee spierdalaj Czy jest to powód bana na 7 dni ? Nie wydaje mi się decyzja co do tego należy do @ Torri Lub @ Łapa Czekamy 4 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 3 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Ban słuszny i nadany wedle taryfikatora ale co nie zmienia faktu ze jest nieco przesadzony skracam do 3 dni. 4 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 11 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi