Użytkownik $VaDeR$ Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Dzien Dobry nie zgadzam sie z moim mutem Poniewaz jak juz mowilem na serwerze przychodzi dziecko wyzywa mnie moja rodzine i wg przez cala gierke czyli cala mape w nastepnej to samo to mu powiedzialem ,, ze mu wypierdole jak jeszcze raz tak powie .. i dopiero wtedy administracja dala muta mi i jemu a czemu mi tak samo dlugiego jak on jak on wyzwyal caly czas a ja tylko raz mu odpysknalem ? bo czemu Gnojek moze nie miec kultury do starszych i wg ? a ja mam nic nie mowic a on zostanie bezskadny ?> mimo ze cala poprzednia mapke pisalem adminowi nic nie zrobil a nagle w nsatepnej mutuje mnie xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik $VaDeR$ Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 prosze o UNMUTE Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty z powodu braku wzoru. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi