Użytkownik Vixo Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) 300+ postów - No jest 200+ reputacji - Również jest Staż na forum przynajmniej 6+ miesięcy - Jestem to od początku więc luźno Dobra opinia wśród użytkowników oraz administracji - Nic mi nie wiadomo na ten temat jaką mam opinie aktualnie. 9 aktywnych dni na forum - 50 dni online Bezkonfliktowość - Aktualnie jak najbardziej Nick: Vixo Wiek: Jeszcze 25 Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: No prosta sprawa, jestem tu codziennie, codziennie jestem aktywny, więc czemu mam nie mieć tej rangi, toć ranga jak sama nazwa wskazuję na to jest dla stałych bywalców a ja nim jestem. Ostatnio mi odrzucono z nie wiadomych mi powodów, gdyż spełniam wszystkie wymagania jestem tu już od hen hen dawna. Dlatego jak teraz zostanie odrzucone miło by było gdyby Pan/Pani z administracji wyjaśnił powód dlaczego podjął taką decyzje. Szczerze powiem to aktualnie prócz kilku osób nie ma bardziej aktywnych na forum niż ja. Dziękuje Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Vixo 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi