Użytkownik Dabljuu Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam wszystkich zainteresowanych. Szukam paru osób do gierki na serwisie Adrestia.pl (4-6 osób) wraz z moim znajomym celujemy w topke . Jest to serwer easy z elementami medium max lvl 145 który pomimo niby małego lvla ma dużo do pracy nad postacia od alchemi po runy przez Um. pasywne i dużo innych segmentów rozwoju postaci. Wszystkich zainetersowanych prosze o kontakt na mój steam który znajdziecie na moim profilu @ Dabljuu . Start serwera jest 6 czerwca o godz. 17:00. Link do forum: https://forum.adrestia.pl/ 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 6 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Coś myślę, że z @ PJETRAS możemy zawitać ;d aleee ja tak bardziej po maturach ;d 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi